- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.711
- 448
- 34
cnm ılk once ben sormustum ama daha kımse sormadano elbiseleri bi arkadaş ayırdı eger almazsa donus yaparım sana cnm diğer eklediğiğm ürünlere bak ıstersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ılk once ben sormustum ama daha kımse sormadano elbiseleri bi arkadaş ayırdı eger almazsa donus yaparım sana cnm diğer eklediğiğm ürünlere bak ıstersen
bak bu konusmayı yapmıstık46 dan 52 bedene kadar rahatlıkla olur
sen yazdıktan sonra ayırtıldı benım hatam yazmamısım buraya bugun bellı olur büyük ihtimalle satılıp satılmıycagıbak bu konusmayı yapmıstık
ıste ben yazmısım ılk once kendı agzınla soyluyorsun... yanı ılk ben ayırtmıstım... neyse kalsınsen yazdıktan sonra ayırtıldı benım hatam yazmamısım buraya bugun bellı olur büyük ihtimalle satılıp satılmıycagı
neler kaldı şimdi elinizdeTişortler 5 lira sadece belden kemerlı 10 lira
2,3,5,6 no bedenleri ve fiyatları nedir.uyarsa öncekilere onlarıdaekleyeyim.[/url][/IMG]![]()
hangısını dedıklerını pek anlayamadım =) açıklarsan hemen söyliyeyim fiyatlarnı bedenlerini2,3,5,6 no bedenleri ve fiyatları nedir.uyarsa öncekilere onlarıdaekleyeyim.
benekli ceketin olduğu resim.hangısını dedıklerını pek anlayamadım =) açıklarsan hemen söyliyeyim fiyatlarnı bedenlerini
Tişörtler 5 tl gömlek 7 bucukbenekli ceketin olduğu resim.
bedenleri nedir?Tişörtler 5 tl gömlek 7 bucuk
XLbedenleri nedir?
Evet duruyor dusunurseniz yardimci olayımCantalar ve ceket duruyormu hala