Büyük Beden Giyenlerin Canı Yok Mu

Oncelikle kilo vermeye calisiyorum bunun giguslere etkusi okacak ki bilmiyorum ama cabaliyorum suwen yeni bir tane siparis verdim dedjginiz markayi ilk defa duydum cok tesekkur ederim bakacagim bi :)
Merhaba. Kol egzersizleri göğüs toparlama dikleştirme için cok faydalı. Zayıflama surecinde mutlaka kol egzersizleri yapın işe yarayacaktır.En basiti iki elin avucunu kulak hizasına yerlestirin ve kol dirseklerini kapatıp acın.

direkt büyük beden satışi yapan firmalara baksaniz aslinda istediginiz seyleri oralarda bulabilirsiniz.

Bende balık etli bi bayan olarak aradığımı buluyorum 95 b takıyorum penti ve suwen buluyorum dantelli çamaşırları artık bir çok marka büyük beden üretiyor saten dantelli bi çok iç çamaşırı alabiliyorum o kadar para veremem diyorsanız lcw bakın büyük beden satıyorlar artık kimse 36 beden değil

Sadece ic çamaşırı yada başka kiyafette degil ne yazikki büyük beden herşeyi bulmak zor. Ayakkabi, bot bile bulunmayabiliyor. Çizme uretimi var mi hiç bilmiyorum büyük bedene uygun, ne zamandir hiç bakmadim bile...

En yuksek 115 kg gördüğüm dönem de göğüslerim maalesef taşıyordu. Hatta sabah uyaninca bakiyodumki tamamen yandan çıkmış kg verdikçe küçüldü. Şuan 85e kadar geldim.nerdeyse kafam kadar göğsüm vardi

Eklentiler

• received_1313212042209509~2.jpeg
    106,5 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20220214-135221.png
    348,9 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…