• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Büyük Beden Gelinlikler

img0large.jpg

img0large.jpg

arkadaşlar lütfen yardımcı olun 1 ay sonra düğünüm var ve gelinlik bakmadım daha nerden başlıcamı bilmiyorum daha doğrusu diyetisyene gidiyordum anca 11 kilo verebildim fakat buna ragmen 44 bedenim nereye nasıl gidicemi bilmiyorum normal gelinlikçilerde hep küçük bedenler var gidip hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum diktirmekte istemiyorum bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var

hala kiralıyorum :)

TÜRKİYENİN HER YERİNE KARGO İLE GÖNDERİM FIRSATI

Büyük beden kiralık gelinlik

Kırık beyaz renkli, özel dikim büyük beden gelinliğim KİRALIKTIR.

Gayet rahat ve şık bir gelinlik. Gelinliğin yanı sıra tarlatan, duvak, eldiven, para kesesi, el çiçeği fiyata dahildir.

Gelinliğim 46-48 beden için dikilmiştir.

Gelinlik 2 parçadan oluşmaktadır. Üst kısmı straplez ve işlemelidir. Alt etek kısmı kabartılı ve sadedir.

Evde gelip deneyebilirsiniz. Gelinliğimin arka kısmı iplidir, fermuarlı değildir bu yüzden 1-2 beden aşağısı ve yukarısına da rahatça olur.
Benim boyum 1, 65 cm dir, ayakkabı topuğu ile boyunu da rahatça ayarlayabilirsiniz.

Eğer kiralamaya karar verirseniz ilan sahibine mesaj gönderebilirsiniz.En kısa zamanda size geri dönüş yapılacaktır.

KİRA BEDELİ : 300 TL

Merhaba. Ben Sevda Türk
2003 yılından bu yana kadın terzisiyim. 6 yıldır ise Vakko Tekstil A.Ş bünyesinde gelinlik terzisi olarak çalışmaktayım. Ek olarak son 2 yıldır da evimde sizler gibi firmalara yada şahsen talepte bulunan gelin adaylarına gelinlik dikmekteyim. Esenyurt ta oturmaktayım. Dikimleriniz de bünyenize yardımcı olabilmek adına karşılıklı görüşerek size birlikte çalışmayı teklif ediyorum. Dikmiş olduğum modelleri Gelinlik Store sayfamda incelemeniz mümkündür.
İrtibat telefonum 0507 578 43 53
Konu ile ilgili geri dönüşünüzü rica eder saygılar sunarım.
İyi çalışmalar.

Back