Büyük Beden Gelinlik ?

Kilonuza göre değil, fiziki özelliklerinize göre bakmanız gerekiyor. Vücut tipiniz nedir? Kilonuz en çok nerelerde, bel göbek mi, basen kalça mı vs?
Kilom bacak bölgesinde çok belde çok göbeğim öyle aşırı yok kiloma göre omuzlarim geniş duruyor armut vücutluyum

İnternette çeşit çeşit büyük beden gelinlikler var.
Benim oyum nişan atman yönünde. Ama ille de evlenecem, gelin olucam diyorsan Pinterest indir. Oraya büyük beden gelin yaz, karşına zibilyon tane model çıkar. Sen tikladikca ona benzer modeller de çıkar .böyle böyle bir fikrin oluşabilir.
Şu sayfayı ben vereyim, kalanı için Pinterest gezin

Kahvepembe mi yoksa

Yarın bir kaç A kesim model deneyin foto çekin yüzünüzü gizleyip buraya atin en azından fikrimiz olsun.
Şimdi modellere bakıyoruz hepsi güzel ama vücut biçimini bilmeyince anlamiuoruz bizde.
Ama burada paylaşılan silinmiyor denemicem adetliyimbirde koltuk altim temiz değil sadece bakicma

Bende bakıyorum onlara.

ilk ikinci güzel sondan ikinci de güzel:)

6. Çok güzelmiş ya keske evlenirken oyle birsey giyseymisim neyse şimdi taş gibi halimle giyeruk

6. Çok güzelmiş ya keske evlenirken oyle birsey giyseymisim neyse şimdi taş gibi halimle giyeruk
Tanıdığım biri evlendikten sonra tesettüre girdi, o yüzden severek çektiği fotolarını ne evine asabiliyordu ne paylaşıyordu. Biz de gaz verdik, gelinliğinden daha güzel bir nikah elbisesiyle bilmemkac yıl sonra yeniden düğün fotoğrafı çektirdiler
Senden de bekliyoruz aynı persormasi Bibibella

Peki diktirip kiralattirabilirmiyim Ankara da gelin alma da giyicem İzmir de düğünüm olacak
Diktirip kiralayabilirsiniz gelinliklikçilerle konuşun yapıyorlar öyle. Bir arkadaşım kendi üzerine, kendi zevkine göre diktirdi ama satın almadı kiraladı. Ama bunu baştan söyleyin gelinlikçiye. Satın alacağınızı zannetmesinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…