• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Büyük bebeğe 1 numara mama kullanılır mı sizce ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

umutsuzbivaka

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2022
25
11
16
31
Bebeğim az kilo alıyor . 1 numara mamaların enerji değeri 2 e göre yüksek bu yüzden büyük bebeğe de 1 numara kullanılır mı sizce böyle bi bilgisi olan var mı

Doyurmaz büyük ihtimalle çünkü numara arttıkça içinde ki vitamin besin değerleri artıyor .
Kaç aylık şuan

Bence kullanılmaz, bebeklerin yaşına göre gereksinim duyduğu vitamin mineraller farklı oluyor. Kalorisi yüksek olabilir ama besin değeri yetersiz gelir bence

Meyve suyu cok guzel kilo aldiriyor. Muzlu pirinc unu var ari marka cok guzel uyumadan once iyi oluyor. Hem mamalar masrafli diye soyluyorum ya buyuduyse mama icmesi pek iyi bisey degil diye dusunuyorum siz bilirsiniz. Zaten mamayi cocuklar cok istahla ictigi soylenemez.

Meyve suyu cok guzel kilo aldiriyor. Muzlu pirinc unu var ari marka cok guzel uyumadan once iyi oluyor. Hem mamalar masrafli diye soyluyorum ya buyuduyse mama icmesi pek iyi bisey degil diye dusunuyorum siz bilirsiniz. Zaten mamayi cocuklar cok istahla ictigi soylenemez.
Arı marka muzlu pirinç unu bunu kaşık mama değilde biberonla versem nasıl olur acaba çünkü kaşıkla yemek yemiyor ek gıda reddi yaşıyorum

Arı marka muzlu pirinç unu bunu kaşık mama değilde biberonla versem nasıl olur acaba çünkü kaşıkla yemek yemiyor ek gıda reddi yaşıyorum
Cok guzel olur. Ama deneme amacli az verin bi once bakalim kac aylik? Benimki 8 aylik bir sikinti yasamiyorum. Muhallebi gibi koyu olursada guzel oluyor kucuk mama kasigi ile yavas yavas alisir. Benimkide biberon sevmiyorkasiga aliskin.
Sade pirinc unu da biberonla verebilirsiniz guzelce pisirip. Icine cay kasigi pekmezle tatlanir. Kansiz da kalmaz iyi olur.

Back