bir kaç kere eşimin sayesinde tır kullandım o kadar değişik bir duyguki tabi park falan edememde düz yolda inanılmaz bir keyif verdi bana
yanımdan geçen erkek şöförlerin yüz ifadesi çok güzeldi
bende küçük araba kullanmayı hiç sevmiyorum kendimi hapsolmuş gibi hissediyorum
büyük araba bana güven veriyo park etmek biraz problem olabilir ama sürüş keyfi olarak yüksek arabaları seviyorum
Bravo vallahi erce, kendine güvenip tir kullandigin icin. Sagolsun esinde yardim etmis, onlarinda destegine ihtiyacimiz var tabikide.
Inan dediklerinin hepsi cok dogru.
Özellikle su spor iki kisilik arabalar, benide boguyor. Neymis spormus ama yanimda bir kisi götürebiliyorum bu bir, ikincisi, kücücük bir yere tikanmisim hissi veriyor.
Büyük arabanin ici ferrah ve cok rahat.
bir kaç kere eşimin sayesinde tır kullandım o kadar değişik bir duyguki tabi park falan edememde düz yolda inanılmaz bir keyif verdi bana
yanımdan geçen erkek şöförlerin yüz ifadesi çok güzeldi
bende küçük araba kullanmayı hiç sevmiyorum kendimi hapsolmuş gibi hissediyorum
büyük araba bana güven veriyo park etmek biraz problem olabilir ama sürüş keyfi olarak yüksek arabaları seviyorum
ayyy süpermiş yaaaa:26: bide bana nasip olaydı merak ediyorum o duyguyu çok
tır da direksiyonun başına geçip,beraberinde de şu şarkıyı dicem: yallah şöferrr yallahhh
Kesin tir kullandiginda caddenin kralisin....
Evet söfer sarkisida yakisir veya " I`ve got the power".....
Gün gectikce sadece sunu söyleyebilirmki sürerken büyük oldugunu unutuyorsun bile.
Ama park yeri ararken büyük park yeri icin dua ettigimi yakaladim :26:
İlk araba sürme deneyimimi büyük arabayla yaşadım ve küçük arabadan çok çok daha rahattı
Babişin woswos minibüsünü kullanmıştım. Kursa gidip otomobile binince sanki yerde oturuyormuş
gibi hissettim kendimi