Hayatimda hic bir seyden korkmadim ve korkmamda ama nedense büyük araba kullanmaya konu geldimi icten icten tirsiyorum.
Icinizde büyük araba kullanan varmi?
Varsa bu korkusunu nasil yendi?
Bugün ögleden sonra eski arabami verip, yeni aldigim büyük arabami almaya gidecegim, hadi bakalim carpmadan eve gelirsem aksam sizlere yazacagim......sevgiler......
Büyük arabalari kullanan bayanlarida buradan saygiyla egiliyorum
Haklisin tweety, cok haklisin.
Orasi Türkiye, daha araba yüzü görmeyenler varken benim actigim konuya bak.`
Ama olur ya belki kullanan var diye konuyu actim.
Ama büyük arabayi kullanmayi birak ehliyeti olmayanlarinda yorum yazacagini düsünemedim.
Caddede bir sürü jeep veya minibüs kullanan bayanlari görüyorum ve hayranlikla bakiyorum. Kendini gelistirmis ve cesaretinden dolayida hep icimden kutluyorum.
Insallah bu gibi konularida 10 sene sonra KK`da konusuruz, tartisiriz kadin (!!!) olarak.
Daha simdilik hazir degilmisiz böyle konulara, onu anladim.
4 kelimelik bir yorum yazdim kendimce...Haklisin tweety, cok haklisin.
Benim actigim konuya bak.`
Ama olur ya belki kullanan var diye konuyu actim.
Ama büyük arabayi kullanmayi birak ehliyeti olmayanlarinda yorum yazacagini düsünemedim.
Cünkü buraya yorum yazmak icin, ehliyetin olmasi lazim, araba kullanmis olman lazim.
Tecrübelerini sordum insanlarin. Tecrüben yok ise yorumunun bana hic faydasi yokki.
Dilerim tweety gün gelir ehliyetinizi alirsiniz ve arabada kullanirsiniz, Allah her kadina nasip etsin.
Caddede bir sürü jeep veya minibüs kullanan bayanlari görüyorum ve hayranlikla bakiyorum. Kendini gelistirmis ve cesaretinden dolayida hep icimden kutluyorum.
Insallah bu gibi konularida 10 sene sonra KK`da konusuruz, tartisiriz kadin (!!!) olarak.
Daha simdilik hazir degilmisiz böyle konulara, onu anladim.
Olur ya yinede tecrübesi ve bilgisi olan hemcinslerim var ise burda tartisalim konusalim, ben burdayim ve bilgilerine ihtiyacim var. Sevgiler
Arkadaslar, cok dogru söylemissiniz, neticede büyükde olsa sürdükten sonra o kadarda fark etmiyor, ama daha iki arabanin arasina park etmedim, bakalim onuda zamanla alisirim herhalde.
Neticede o uzunluga alismam lazim.
Genisligi o kadarda problem degilmis.
Otomatik olmasida baska bir rahatlikmis.
Tüm cesaretli bayanlari buradan kutluyoruzm banada destek oldugunuz icin tesekkür ediyorum.
Tabi ya kadinsak, erkeklerden daha az becerekli degiliz ya.....
Hahahahha, cok dogru söylüyorsun gülbebek, bende icinde kaybolmusum gibi geliyor bana aslinda.:26:
Ama sürmesi gercekten cok zevkli, herseyi yukaridan görmek...
Evet ceren26 güvenliligi cok yüksek ve insan gercekten sürerken kendisini emin ellerde hissediyor.
Dogru diyorsun Madamiks kadinlarin favorisi gibi, bencede, onun icin actim ya bende bu konuyu.
Yagmurluk inan daha iki araba arasina park etmedim, tek korktugumda bu zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?