Büyük araba kullanabiliyormusunuz?

olivia

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
5.055
5.694
248
Hayatimda hic bir seyden korkmadim ve korkmamda ama nedense büyük araba kullanmaya konu geldimi icten icten tirsiyorum.
Icinizde büyük araba kullanan varmi?
Varsa bu korkusunu nasil yendi?
Bugün ögleden sonra eski arabami verip, yeni aldigim büyük arabami almaya gidecegim, hadi bakalim carpmadan eve gelirsem aksam sizlere yazacagim......sevgiler......

Büyük arabalari kullanan bayanlarida buradan saygiyla egiliyorum

büyük araba derken tır falan mı

büyük arabadan kasıt nedir?? şayet tırsa yapmayı çok istediğim şeylerin başında geliyor
mutlaka o deneyimi yaşamak istiyorum ,süper bişiyyy

Konu içeriği nedeniyle "Hiçbir başlığa uymayan yazılar" başlığına taşınmıştır.

Jeep veya minibüs gibi arabalari söylemek istemistim.

Haklisin tweety, cok haklisin.
Benim actigim konuya bak.`
Ama olur ya belki kullanan var diye konuyu actim.
Ama büyük arabayi kullanmayi birak ehliyeti olmayanlarinda yorum yazacagini düsünemedim.
Cünkü buraya yorum yazmak icin, ehliyetin olmasi lazim, araba kullanmis olman lazim.
Tecrübelerini sordum insanlarin. Tecrüben yok ise yorumunun bana hic faydasi yokki.

Dilerim tweety gün gelir ehliyetinizi alirsiniz ve arabada kullanirsiniz, Allah her kadina nasip etsin.

Caddede bir sürü jeep veya minibüs kullanan bayanlari görüyorum ve hayranlikla bakiyorum. Kendini gelistirmis ve cesaretinden dolayida hep icimden kutluyorum.

Insallah bu gibi konularida 10 sene sonra KK`da konusuruz, tartisiriz kadin (!!!) olarak.

Daha simdilik hazir degilmisiz böyle konulara, onu anladim.
Olur ya yinede tecrübesi ve bilgisi olan hemcinslerim var ise burda tartisalim konusalim, ben burdayim ve bilgilerine ihtiyacim var. Sevgiler

Son düzenleme:

hava mı atıyosun şimdi

benım henuz ehlıyetım yok sınavı gectım haftaya dıreksıyon sınavım var :)))

buyuk arabaları sevmıyorum pek ama servıs kullanan kadınları gorunce de hosuma gıtmıyor degıl hanı :)

henuz denemedım ama jeep fılanda kullanırım dıye dusunuyorum hem buyuk arabaların kullanımı daha rahat oluyormus oyle duydumm

pardon da araba kulladıktan (gaz fren ikilisinden değil bildiğin araba kullanmaktan bahsediyorum) sonra; küçük-büyük-minibüs-otobüs; farkeder mi?
şimdi burda ticari arabaları koyduk bir tarafa, binek arabalar arasında konuşuyorsak;
hb-sedan--suv-4*4; ne farkları var?
en fazla park ederken sorun yaşarsın sedan arabada ; onun da mesafesine bir zaman sonra alışırsın.
suv ve 4*4'lerde böyle bir problem de yok çünkü yola daha hakimsin...

yani bence eğer gerçekten şöför isen; hiç farketmez...

araba kullanmayı bildikten sonra farketmez ki başta biraz zorlanabilirsin ama alışırsın çok zor değil ben kullandım ama otomatik vitesti

4 kelimelik bir yorum yazdim kendimce...
boyle isyan edecigini bileydim yapmazdim yorumumu...
sen konunu acmissin ben de kendimce cevabimi verdim...
konuya giirerkende ehliyeti arabasi olan yorum yapsin die bisey okumadim...
tecrubeleri sormussun bende kendi tecrubemden bahsettim...
iyi dileklerin icin tesekkur edeeerim INSALLAH bende birgun ehliyet alirim bu sayede konuya yorum yazma yetkimde olur...
siz umarim bilgi tecrube sahibi hemcinslerinizle tartisirsiniz konusursunuz bu konu hakkinda yardimci olurlar size...bende artikin 10 sene sonra gelirim...saygilar sevgiler...10 sene sonra gorusuruz

Arkadaslar, cok dogru söylemissiniz, neticede büyükde olsa sürdükten sonra o kadarda fark etmiyor, ama daha iki arabanin arasina park etmedim, bakalim onuda zamanla alisirim herhalde.
Neticede o uzunluga alismam lazim.
Genisligi o kadarda problem degilmis.
Otomatik olmasida baska bir rahatlikmis.
Tüm cesaretli bayanlari buradan kutluyoruzm banada destek oldugunuz icin tesekkür ediyorum.
Tabi ya kadinsak, erkeklerden daha az becerekli degiliz ya.....

Dikkatinizi çekerim jeep kullananların çoğu kadındır :)
Çünki daha rahat,daha güvenli...

büyük araba kesinlikle daha rahat kullanılıyo.araba agır ve oturaklı olunca sana daha bi güven veriyo güvenin yerine geliyo.ben küçük araba kullanırken daha çekingen korkak oluyorum

Ya büyük arabayı sürmeyi sevmiyorummm içinde küçücük kalıyorum resmennnn

Hahahahha, cok dogru söylüyorsun gülbebek, bende icinde kaybolmusum gibi geliyor bana aslinda.:26:
Ama sürmesi gercekten cok zevkli, herseyi yukaridan görmek...
Evet ceren26 güvenliligi cok yüksek ve insan gercekten sürerken kendisini emin ellerde hissediyor.
Dogru diyorsun Madamiks kadinlarin favorisi gibi, bencede, onun icin actim ya bende bu konuyu.
Yagmurluk inan daha iki araba arasina park etmedim, tek korktugumda bu zaten...

herşeyi yukardan görmekte zevkli oluyor şimdi tabi bir güven verir insaNA ...İki araba arasınaa park etmeyi öğrenmelisinnn korkma bişey olmazzz güvendesinnnn yanlız o iki araba mümkünse küçük olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…