Kremin soguk olması ve göğüs içindeki dokuyu etkilemesi önemli:) işin aslı masajda... soguk uyarıyor masaj da o uyarıyı her yönüne iletiyor.Deneyin bişey kaybetmezsiniz :)1 günde böyle bir sonuç elde edilmez.Krem alt tarafi sihirli değnek değil ya
Hiç ölçmedim:)göğüs alt ve üst ölçünüz nedir
o şekilde ölçerek daha sağlıklı bi fark görülebilir..1 ayın sonunda kaç cm büyüyebilir mesela...düzenli uygulanırsa..ama sanırım sizin göğüsleriniz çokta küçük değilHiç ölçmedim:)
Evet söylediginiz mantıklı yarın ölçücem.80 takıyorum normalde ama hafif destekli.Şöyle ki koltuk altından toplayınca gayet iyi duruyorlar ama oraya gidince et göğüs küçük duruyor geneli normal anlıcagınız.Ama yine de daha dolgun olsunlar isterdim :)o şekilde ölçerek daha sağlıklı bi fark görülebilir..1 ayın sonunda kaç cm büyüyebilir mesela...düzenli uygulanırsa..ama sanırım sizin göğüsleriniz çokta küçük değil
Ooo sizin masallahı varmış uygulayın kesinlikle ama sonra ah vah yokBenimkiler 90..iyi aslinda.. 95 100 de kaldirir bedenim:))) uygulayim bakalim)
hangi kremi kulandniz?Ooo sizin masallahı varmış uygulayın kesinlikle ama sonra ah vah yok
Kremin soguk olması ve göğüs içindeki dokuyu etkilemesi önemli:) işin aslı masajda... soguk uyarıyor masaj da o uyarıyı her yönüne iletiyor.Deneyin bişey kaybetmezsiniz :)
Kızlar:) cuma günü üye oldum buraya öyle dolaşırken bi bayanın kremle göğsüne masaj yaptıgını ve büyüdügünü okudum...Gittim kremi buzluğa koydum 20 dk sonra aldım göğsüme sürdüm masaj yaptım 10 ar dakika koltuk altından göğsü ite ite dairesel hareketlerle hafif sıkarak... 3 tur tekrarladım...Sabah nasıl taş gibi olmuş ağrıyor bir baktım normalde 80 beden südyen takıyorum hafif bir boşluk olurdu suan dolmuş ve cok diri duruyorlar ama azcık ağrıyor:) tavsiye ederimmm 1 günde böyleyse 1 ayda ne olur
Ya bence külliyen yalan 1 günde göğüs mü büyür yahu kremi pazarlama amacı hissettim benKremin adını söyleyebilir misiniz ??
Ya bence külliyen yalan 1 günde göğüs mü büyür yahu kremi pazarlama amacı hissettim ben
Ben masaji birakali cok oldu ama hic bir sekilde kuculme olmadi masaj yaptikca buyuyor ama tembellikten biraktm lakin dedigm gibi hic kuculmedi:)Bu yöntemler geçici seyler. Masaj bi miktar dolgunluk yaratir tabiki ama masaji biraktiginiz anda eski haline geri doner. Gogus buyutmenin silikon disinda bi yontemi olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?