• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyü varmıdır ne olur yardım

Basakcan02

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2014
17
0
6
İstanbul
Arkadaslar öncelikle lütfen dalga geçmeyin cünkü ben bu olay yüzünden artık canımdan beZdim hayatımdan soğudum.. Annemle babam 20 senedir evli. Örnegin 12 ayı yarıya bölelim 6 ay iyiyse annem 6 ay babama bana cok kötü. Mesela 6 ay temizlik delisi bir anda temizliği bırakır bana kızar durduk yere korkar . Babamın onu öldürecegini düşündüğünü bile söyledi! Ki babam asla öyle birsey yapmaz anneme vurmuslugu yok. Annemin babama kötü davranması annem teyzemle vakit geçirdiği zaman oluyor daha sonra annem bir anda iyiye gidiyor. Internet'ten okuduğum kadarıyla ! Büyü belirtileri uyuyor:( sizin çevrenizde bunu yaşayanlar var mı? Cübbeli Ahmet hocanın dedigi duaları okuyacağım. Böyle bir olay yasadıysanız banada yardımcı olurmusunıuz! Lütfen dalga geçmeyin kınamayın . Ayrıca hasta degi doktora gittiler! Birsey cıkmıyor. Ve ayaklarda sislik oluyordu bu büyü belirtisiymis. Doktor sislik sebebini bulamamıştı....

canım selam neden dalga geçelim ki ! madem aklında soru işareti var bi hocaya gidip baktır ama güvenilir olsun

her ne kadar bu şeylere inanmayın diyenler çıksada büyü var harut lamarut meleğiögretmiş insanlara büyü yapmayı kuranda yazıyor neyse... böyle konular açmakta yasakmışkapanır konunuz galiba ama çevreden sorun soruşturun iyi bir hocaya mutlaka gidin bu zmana kadar beklemeniz bile hata çünkü büyü vakit geçince vucuda iyice yerleşiyo esir alıyor..

doktora gittiler diyorsunuz da ayaklarındaki şişlik için mi gittiler yoksa psikiyatriye mi gittiler?

her şeyi büyüye bağlamak doğru değil, sizin de psikolojiniz bozulabilir böyle düşünmeye devam ederseniz

Evet bence de öncelikle çok iyi bir psikoloğa gitmeli anneniz. Ayak şişliğinin de bir sürü sebebi olabilir. İnsanın şekeri çıkınca bile ayakları şişer. Kimsenin inancına birşey diyemem tabi ama önce modern tıpı kullanın sonra alternatiflere yönelirsiniz hoca gibi.

Merhaba
Geçmiş olsun. Büyü diye bir şey var evet ama Allah izin verdiği sürece vardır. Peki böyle birşeye Rabbimiz neden izin verir? sınamak için. Hayat her zaman tıkırında gitmez,gitmemeli de. Yoksa şükretmeyi bile unutur insan,Allah korusun. Kötüyü de göreceksin ki iyinin kıymetini bilesin. Bu durumdan şüpheleniyorsan sana tavsiyem bol bol felak ve nas surelerini okuman. Bunları okumayı alışkanlık haline getirirsen,büyü bile tesir etmez. Büyünün tesiri 40 günden fazla olmazmış. Hatipoğlu Hoca'mızın ramazan söyleyişlerinde öğrenmiştim bunları. Sen içini ferah tut, Allah'tan gelen kabulün olsun, bol bol dua et. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Canim bi hocaya gidip baktir tabiki boyle seyler olabiliyor ama annenin pskolojik de olabilir problemi bence once iyi bir pskatriye gotur anneni o bi tani koyamazsa hocaya gidersiniz. ama sen dualarini hic eksik etme tabi. allah sifa versin.

evet islam da buyu diye bisey var ama basina gelen en ufak bi musibette ustumde buyu var demekte hastalik ki bu kadar onemsemenin ne manasi var buyu varsa var korkmaya, stres yapmaya hic gerek yok Allah istemedikce kimse kimseye zarar veremez! sen duani et gerisi Allah'a tevekkul.

Arkadaslar öncelikle lütfen dalga geçmeyin cünkü ben bu olay yüzünden artık canımdan beZdim hayatımdan soğudum.. Annemle babam 20 senedir evli. Örnegin 12 ayı yarıya bölelim 6 ay iyiyse annem 6 ay babama bana cok kötü. Mesela 6 ay temizlik delisi bir anda temizliği bırakır bana kızar durduk yere korkar . Babamın onu öldürecegini düşündüğünü bile söyledi! Ki babam asla öyle birsey yapmaz anneme vurmuslugu yok. Annemin babama kötü davranması annem teyzemle vakit geçirdiği zaman oluyor daha sonra annem bir anda iyiye gidiyor. Internet'ten okuduğum kadarıyla ! Büyü belirtileri uyuyor:KK43: sizin çevrenizde bunu yaşayanlar var mı? Cübbeli Ahmet hocanın dedigi duaları okuyacağım. Böyle bir olay yasadıysanız banada yardımcı olurmusunıuz! Lütfen dalga geçmeyin kınamayın . Ayrıca hasta degi doktora gittiler! Birsey cıkmıyor. Ve ayaklarda sislik oluyordu bu büyü belirtisiymis. Doktor sislik sebebini bulamamıştı....
bol bol felak, nas ,ayet-el kürsi oku annene.eve nerede olursan ol..annende okusun ...sürekli oku...hiç bir şey olmaz Allah ın izniyle...

Back