Buyrun Size Sanal Tarot

redrose bu tarotu biliyorum ama hiç inanmayın buna.
tamamen saçma sapan şeyler yazılmış adamıniçini karartıyorlar her kartta iki tane düzgün kart koymuşlar diğerlerinin hepsi berbat zaten kartlarla anlamların pek birbirine benzediği söylenemez kartlarla anlamları hiç tutmuyor .

redrose bu tarotu biliyorum ama hiç inanmayın buna.
tamamen saçma sapan şeyler yazılmış adamıniçini karartıyorlar her kartta iki tane düzgün kart koymuşlar diğerlerinin hepsi berbat zaten kartlarla anlamların pek birbirine benzediği söylenemez kartlarla anlamları hiç tutmuyor .

canım ben doğru veya yanlış demiyorumki bakıyorumki herkes tarot meraklısı bende baksınlar bakalım dedim paylaşmsk istedim isteyen inanır isteyen inanmaz fala inanma falsızda kalma:Roflol:

bana güzel seyler sööledi bu....yalan mı söylüyoo..emegine saglık tatlım..

bir keresinde taksimde bi cafede tarot baktırmıştım, hiç tatmin etmemişti. bu işin ustaları genelde ortaköy civarında diye biliyorum. biraz tuzlu kaçar belki ama meraklısına pek koymaz heralde :roflol: bir de randevuyla bakıyolar.

:teytey:resmen hepsi dogru cikti degdi bakmaya kim onerdiyse tesekkurler bende oneriyorum.

ööööööööööf valla benimde içim karardı be evet bencede fala inanma falsızda kalma........

X