- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
nisanda hazan tavsiyelerin için sağol bacımmmm allah razı olsun zaten senin gibi birine uydumda evim bu hale geldi pardon güzelleştiii
hanımmm hanımmm konuma dönün lütfennnn aaa konumu kaynatmayınnnnn:roflol::roflol:
tamda senin konundayım..........tatlım........sen nerde sandın ki.......
evin güzel hemde cok dedik ya..........biraz sılsen tozlarını filan alsan.......
daha iyi olcak ........delikafadulden
tükkandan kazandığın paraları buraya asıyon demek :roflol:
olmaz ııhhh hayatta silmem biz kocişimle evimizi böyle seviyikkk bi kere
sen hele bide her gece çocukların çişlerini ettikleri çekyatlarda mis gibi oturmanın zevkini bi alsan varya bidaha hayatta kalkmak istemezsinnnnn
kızz geldım siyaret ettım ben sneı aynı benım eve benzıyor:)))
kusura bakma canım ama ayıp etmişssin insan bukadr guzel bi evı kkya verıırmı canım hangı cagda yaşıyoruz ayoll
hemşerim evinde gülegüle otur çok güzel imrendim inanki
keşke bende senin kadar temiz titiz biri olabilsem
bide çocukların da maşallahı var benimki sadece kalem boya kullanıyo dekorasyonda ama ilerki yıllar için ümitliyim benimde seninki gibi bi evim olabilir
yok gıısen bendne buyksun abla dme ayaoll
he bakk kız sende kız kardesinin resmını koysana oturma odana hayalet olmasın mumkunse Ç)))
amin hemşom amin ilerki yıllarda seninde evin böyle olurrrr
abla dedim düşünmeden önce özür dileyemmmm
ne resmi kız bu ev acarkentte değilkiii bu birrrrrrrrrr içinde yaşam belirtisine gerekmi var sence buda ikiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol:
gulum bu harıka evıne mıllet bı kulp takamya calışırlar bu kklılar eksın yanı oyuzde dım tattum
bıd eonemlı değil canım özur dılemene egrk yok
korkma sevvalcık bana abla dedi diye topık acmma ben
ayy yada dur acsamnmıkı ses getirmi kikk benı konusurmu kı kızzz