Buyrun Kahve ve Çay Falınıza Bakayım :) İddialı Değilim Ama İyi Yorumcuyum :)

arkadaşlar bugün rüyamda sabaha kadar çok kötü şeyler gördüm... Beni hiç yatırmadılar... Fal baktığım için 3 harfliler peşime takıldı.

çok rahatsız ettiler.. bi sürte bakamayacağım arkadaşlar .. kusuruma bakmayın ama anlayışınızı bekliyorum..

canım çooook geçmiş olsun:KK69:

gecmis olsun cnm...sen iyi ol cnm huzurlu ol...rahat ol cnm olur mu falsiz kalinca olmeyiz ya...en onemli olan haytta saglik ic huzur gerisi gelir :)cnm kolay gelsin sana is yerinde ck is oldugunu soluyorsun ve zor oldugunu...basarilar dilerim cnm is hayatinda ...sanirim evlenceksin yakinda insallah ck mutlu olursun cnm bi yastikta kocarsiniz beraber:)cok iyi birisin kalbin tertemiz...cok opuyorum cnm kib

gecmis olsun cnm...sen iyi ol cnm huzurlu ol...rahat ol cnm olur mu falsiz kalinca olmeyiz ya...en onemli olan haytta saglik ic huzur gerisi gelir :)cnm kolay gelsin sana is yerinde ck is oldugunu soluyorsun ve zor oldugunu...basarilar dilerim cnm is hayatinda ...sanirim evlenceksin yakinda insallah ck mutlu olursun cnm bi yastikta kocarsiniz beraber:)cok iyi birisin kalbin tertemiz...cok opuyorum cnm kib

canım gercekten fal baktım bakalı rüyamda tanımadığım çirkin yüzlü erkekler tarafından rahatsız ediliyorum.. garip garip yüzler görüyorum..

rüya bi yana iş güc aile hayatımdada işler bozuluyo.. herseyim ters gidiyo.. fala kaptırdım çünkü..... ALLAH'A SIĞINALIM ....

KANDİL BUGÜN... RABBİMİZDEN İSTEYELİM ONDAN MEDET UMALIM....

DÜZELİNCE sizleri kırmamak adına bakarım ama kafa dağıtmak için oldumu, körü körüne bağlanmayalım fala.. yüzüm gözümden yara cıktı..

canım gercekten fal baktım bakalı rüyamda tanımadığım çirkin yüzlü erkekler tarafından rahatsız ediliyorum.. garip garip yüzler görüyorum..

rüya bi yana iş güc aile hayatımdada işler bozuluyo.. herseyim ters gidiyo.. fala kaptırdım çünkü..... ALLAH'A SIĞINALIM ....

DÜZELİNCE sizleri kırmamak adına bakarım ama kafa dağıtmak için oldumu, körü körüne bağlanmayalım fala.. yüzüm gözümden yara cıktı..

cnm benim sen icini ferah tut sakin canini skma bize bakamadigin icin tmm cnm...eger sen huzursuzsan seni rahatsz eden seyler oluyorsa hersey kotu gidiyorsa ve buda fal baktigindansa bence devam etme fal bakmaya cnm...sadece senin iylgini istiyorum...ben koru korune fala inanmam zaten ama seviyorum fal baktirmayi...ama kotu bisey soylendimi kafama takiliyor az cok etkileniyor insan ilk baslarda zmnla unutuyorsun...yanilmiyorsam sen kahve falina hobi amacli bakiyorsun ole falci deglsin (falci ile hobi olarak bakan birinin arasinda fark var bence)...her neyse sadece bunun icin canini skma tmm cnm...guzel seyler seninle olsun...ve tabiki her zmn Allah'a dualar edecegiz ondan medet umacagiz...

hii cnm çok kötü olmuş dua oku bol bol cevşenin tak varsa evet uzak dur ve cidden kafa dağıtmak için bakmaya başlarsan da ikiden fazla bakma :KK53:

ben anlamadım şunu;
daha önce de baktığınız için tatsız şeyler olmuş ve bırakmışsınız bakmayı
şimdi yine başladınız ve yine hoş olmayan şeyler olmuş
ama siz hala düzelince yine devam ederim diyorsunuz:KK53:
merak etmeyin kimse kırılmaz size fal bakmadınız diye
tekrar başlayıp huzurunuzu bozmaya ne gerek var!

ben de seniiii çok iyi anlıyorum aynı olayı ben de geçen sene yasamıstım iyi fal bakardım hatta hiç tanımadıgım kişilere daha iyi bakardım geçen sene kuzenlerime fal baktım 6 kişiye o gece hiç uyuyamadım ateş bastı beni korkuttular tövbe etmiştim ama tövbemi bozdum çünkü biz bayanlar moralimiz bozuk oldugunda güzel şeyler duymak adına fal baktırırız bir çeşit terapi gibi ama benim fal baktırdıgım bir yerde bir abla bana hiç unutmuyorum sen de çok iyi fal bakıyosun faldan uzak dur kızım hiçbir falcı tek evli degildir demişti

arkadaşlar bugün rüyamda sabaha kadar çok kötü şeyler gördüm... Beni hiç yatırmadılar... Fal baktığım için 3 harfliler peşime takıldı.

çok rahatsız ettiler.. bi sürte bakamayacağım arkadaşlar .. kusuruma bakmayın ama anlayışınızı bekliyorum..

Bu gunlerde banada oldu oyle.. acep sicaklardanmi :p .. ben faldan kaynaklandigini nedense dusunmuyorum. Tamamen psikolojik.. fal bakmadigim zamanlardada cok gorurdum garip garip seyler. Hatta kucukken daha cok gorurdum, o zamanlar hayal gucumuz daha genis oluyor.. yada varsa boyle birsey demekki falla alakasi yok, oluyor oyle yada boyle. Benim dusuncem tabi..

gecen cuma kşamı komşuya oturmaya çıkmıştırk.. o komşumuzda severim iyi hoş insandır ama fal bakmayınca kırılır...

bi iki dk baktım :/ innaırmısınız psikolojik değil, şuan dudaklarımın her köşesinde kocaman uçuklar çıktı... sıkınıtlı rüyalar..

bence psikolojik değil.. kendini kaptırmak günah ve bularda uyarı bence ... keyifli bi sohbetin minik bi parçası olmalı kahve cevirmeleri.. ama benim

gibi abartmak olmuyo... dudaklarımı ycyklardan kıpırdatamıyorum şuan :KK43:

Fal bakmak herkeste değil ama bazılarında olumsuz etkilere yol açıyor.
Benim bir tanıdığım kız da fal baktığında boğulacak gibi oluyordu.
Rahatsız olunuyorsa bakılmamalı tabi ki.

Ya bu soyle birsey, karsindaki kiside fazla negatif enerji birikmisse maalesef sana aktarir ve rahatsizlik duyarsin. Sadece fal'a bakmakla olmaz. Biri sana travmatik bi olayini anlattigindada bogulucak gibi olursun, ordan uzaklasmak istersin. Ruyalarina girer, rahat uyuyamazsin. Ben komsumuzun kizi'ni babasi yanlislikla kamyonla cignedigindede ayni sekilde uyuyamamistim ve her gece ayni kabusu gormustum.. bi sure sonra gecti ama uzunca sure atlatamamistim bu olayi. Ama iyi gelmedigini dusunuyorsaniz bakmanin bi manasi yok, en iyi yontem uzaklasmak olucaktir tabikide.

$Fotoğraf0110.jpg $Fotoğraf0101.jpg $Fotoğraf0102.jpg $Fotoğraf0103.jpg $Fotoğraf0104.jpg $Fotoğraf0105.jpg $Fotoğraf0106.jpg
Canım merhaba banada bakabilirmisin?olumlu olumsuz gördüğün herşeyi söylersen sevinirim.şimdiden çok teşekkürler.inan buna çok ihtiyacım var !

canım şuan bakamayacağım üzgünüm.. çok korkuttular... sıkıntın her neyse Allah'dan medet um... ben cok kaptırdım şimdi sıkıntısını cekiyorum..

özlemmmmm....
ben çok üzüldüm bu durumuna.
benim falıma da bakmıştın, suçlu hissediyorum kendimi.
inşaallah atlatırsın yakın zamanda sıkıntılarını.
çok çok geçmiş olsun.
öpüyorum yanaklarından...

özlemmmmm....
ben çok üzüldüm bu durumuna.
benim falıma da bakmıştın, suçlu hissediyorum kendimi.
inşaallah atlatırsın yakın zamanda sıkıntılarını.
çok çok geçmiş olsun.
öpüyorum yanaklarından...

saolsın cnm ya... kaptırdım kendimi sonuç üzücü oldu yarın akrabanın düğünü var her yerim ucuk ://

Canımm kendini toparlayamadın hala eralde ne zamandır yoksun buralarda.
Allah yardımcın olsun bi kahve fallarına baktın ne hale geldin :KK50:

X