• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buyrun hanımlar :)

SEVDADAVARMIS

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
41
0
0
Kayseri
$SAM_7585.jpg $SAM_7588.jpg $SAM_7590.jpg $SAM_7591.jpg $SAM_7592.jpg $SAM_7593.jpg $SAM_7594.jpg $SAM_7597.jpg :16: pilator satıldı :1: hanceri alana nazarlıgı hediye veriyorum yanında hancer sadece 15 tl

Son düzenleme:
özel msj yazma hakkım olmadıgı için cvp veremiyorum msj atanlara kusuruma bakmayın braun epilatörün garantisi yok 6 yıl önce alınmıştı ceyizime sadece 2 3 kere denemişimdir sonra kaldırdım bir kösede bekliyordu hiçbir sorunu yoktur fiyafı 30 ti braun marka isteyene daha ayrıntılı her acıdan fotolarını cekip atabilirim

özel msj yazma hakkım olmadıgı için cvp veremiyorum msj atanlara kusuruma bakmayın braun epilatörün garantisi yok 6 yıl önce alınmıştı ceyizime sadece 2 3 kere denemişimdir sonra kaldırdım bir kösede bekliyordu hiçbir sorunu yoktur fiyafı 30 ti braun marka isteyene daha ayrıntılı her acıdan fotolarını cekip atabilirim

takas düşünürsen alabilirim braun u

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya konuna baktımda bana uygun birsey bulamadım kusura bakma :26: ama hanceri çok begendiysen cok uyguna verebilirim yada yeni ekleyecegin birseyler varsa onlara bakabilirim takas için

şimdilik ekleyeceği bişey yok....
paraya da ihtiyacım var buu aralar alışveriş yapmıyorum..neyse kısmet değilmiş...

Back