buyrun cicilerime 2 =)

irmz

adım adım mutluluğa...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
331
0
66
İstanbul
arkadaşlar bazı resimlerden iki tane olabilir, telefonla çekildi mazur görünüz

tam beyaz olan delik işi yatak odası takımı, salon takımı ve mutfak takımı komple aynı model ve klasik...

bohça takımım kırık beyaz sırf dantel ve inci işlemeli parıltılı şeyleri pek sevmiyorum da

bi tek yatak odası pike takımı var bal renginde minik minik pullulardan oda bulabilidğimin en sadesi o kadarı da olsun diyo anneciiiim

bu saydıklarımın hepsi mısır çarşısında çeyiz malzemeleri saten bi dükkandan...tavsiye ederim her açıdan güzel bi dükkan

bornoz setim begonville diye bi markadan netten resim bulup koydum deseni için ama ordaki gibi beyaz değil benim ki kırık beyaz, iyi diye duyduk deneyelim dedik ekstradan günlük içinde kumsal havluları tarzında bi takım almayı düşünüyorum... bu arada bornoz setinin terlikleri bana epeyce büyük geldi sizde de öyle mi acep.. benim ayaklar 36 numarada :18:

yine ekstradan bordo saten ve kırık beyaz saten ayrı ayrı iki takımım var onlar dümdüz sadece kenarında 1 cm kalınlığında kendi renginde kadife geçiyo o kkaa, seneler önce alınıp kenara konduğu için resmide yok

Son düzenleme:
güle güle kullan canım hepsini..
devamını bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…