Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir süre önce aşk hayatınızda bir üzüntü yaşamışsınız. Ama artık bunu atlatmışssınız. Sizi bekleyen mutlu günlerin farkındasınız ve bir kuş gibi kendinizi özgür hissediyorsunuz. Artık serbestçe hareket edebilirsiniz. Çünkü bir dönem önce hissettiğiniz korkularınız hafifledi ve özgürsünüz.
KUPA KRALI - (Ters) Karşınızdaki kişi duygularıyla uzlaşamadığı için duygusal yönden gelişememiş. Duygularını hakkında kendine yalan söylüyor. Duygusal problemlerini bilinç altında gizlediği için kendine olan güvenini yitirmiş. Bu anlam da sizin yardımınıza ihtiyacı var. Ona daha anlayışla yaklaşmalı, problemlerini çözmesi için ona yardımcı olmalısınız.
Çıkan 7 karttan birisi bu.. İnanırmısınız daha önce tarot falıma baktırmıştım hoşlandığım çocuk hakkında ve falcı bana bunun aynısını söylemişti.. kafamçokkarıştı Şaşırdım..