Buyrun Başka Bir Tarota

Çok güzel kartlar çıktı inanasım geldi :1rolleyes: inşallah çıkar :Saruboceq:

eh, fena değil.Kartların tek tek anlamı değil de, birbirleriyle bağlantı kurularak yorumlansa daha iyi olurdu.

ben beğendim bunu yav :)

gercektende bugüne kadarki en dogru cıkan tarot oldu ekleyen arkadasa cok tesekürler a.s.

evet bu daha iyi tuttu ama inanasim yok bu arada nerde ters duran kart var onu secmisim kendim tersim ya ondan oldu

hıÇ gÜzel Çıkmadı,hıÇ ınanmadım.kocama para gÖz,ondan korkmalısın,ona gÜnenme dedı.aaaa eŞım hıÇ te para gÖz deĞıldır allahıma bın ŞÜkÜr.

- KILIÇ SEKİZLİSİ(Ters)

Bir süre önce aşk hayatınızda bir üzüntü yaşamışsınız. Ama artık bunu atlatmışssınız. Sizi bekleyen mutlu günlerin farkındasınız ve bir kuş gibi kendinizi özgür hissediyorsunuz. Artık serbestçe hareket edebilirsiniz. Çünkü bir dönem önce hissettiğiniz korkularınız hafifledi ve özgürsünüz.

aynısını yaşadım:1shok:

KUPA KRALI - (Ters)
Karşınızdaki kişi duygularıyla uzlaşamadığı için duygusal yönden gelişememiş. Duygularını hakkında kendine yalan söylüyor. Duygusal problemlerini bilinç altında gizlediği için kendine olan güvenini yitirmiş. Bu anlam da sizin yardımınıza ihtiyacı var. Ona daha anlayışla yaklaşmalı, problemlerini çözmesi için ona yardımcı olmalısınız.

Çıkan 7 karttan birisi bu..
İnanırmısınız daha önce tarot falıma baktırmıştım hoşlandığım çocuk hakkında ve falcı bana bunun aynısını söylemişti.. kafamçokkarıştı Şaşırdım..

Teşekkürler canım..

X