- 21 Ekim 2024
- 70
- 15
- 32
-
- Konu Sahibi ensadesinden16
Egzama da olabilir, mantar da. Lanet hastaliklar hepsinde belirti ayni ve inatcilar. Kolay kolay gecmiyorlar.Arkadaslarrr cildiyeye gittim daha once kıl kökü iltihabı dedi cunku kasinti ve dokuntulerimde vardi ama bi turlu bu gecmedi 4 aydir duruyor dun gece biraz kasidim iyice kizardi kabardi kan tahlili verdim baska nedenden bt girdim bir sey cikmiyor kafayi yicem uyuz olabilir mi benden sonra oglumda kasinmaya baslamisti ve dokuntu olmustu bu ne anlamadim amaEki Görüntüle 3511068
Egzama da olabilir, mantar da. Lanet hastaliklar hepsinde belirti ayni ve inatcilar. Kolay kolay gecmiyorlar
Stresli bi donemimde oldu herseyEgzama da olabilir, mantar da. Lanet hastaliklar hepsinde belirti ayni ve inatcilar. Kolay kolay gecmiyorlar.
Benim göz kapagim da olmustu. Sanirm kullandigim bir krem yüzünden oldu. Cok şükür gecti ya da uyku da bilmiyorum. Ayni sekil de ayak parmaklarimin 3 tanesinde bir bakiyorsun iyi, bir bakiyorsun deli gibi kasinip döküntü olusuyor. Degisik biseyStresli bi donemimde oldu hersey
Buna benzer bir yara annemin göğsünde çıktı. O da cildiyeye gitti doktor krem verdi ama küçüldü sadece.tamamen geçmedi. Yaklaşık bir yıl oldu. Ultrasonda da hicbirsey çıkmadı. Artık önemsemiyor galiba ama kaşımayın daha fena oluyorArkadaslarrr cildiyeye gittim daha once kıl kökü iltihabı dedi cunku kasinti ve dokuntulerimde vardi ama bi turlu bu gecmedi 4 aydir duruyor dun gece biraz kasidim iyice kizardi kabardi kan tahlili verdim baska nedenden bt girdim bir sey cikmiyor kafayi yicem uyuz olabilir mi benden sonra oglumda kasinmaya baslamisti ve dokuntu olmustu bu ne anlamadim amaEki Görüntüle 3511068
Herseyin basi cidden stres ya kotu bir yaz gecirdim eylul sonu gibi bu patlak verdi evet bazen sönüyor dun gece kasidim kabardi yineBenim göz kapagim da olmustu. Sanirm kullandigim bir krem yüzünden oldu. Cok şükür gecti ya da uyku da bilmiyorum. Ayni sekil de ayak parmaklarimin 3 tanesinde hir bakiyorsun iyi, bir bakiyorsun deli gibi kasinip döküntü olusuyor. Degisik bisey
Peki teshis olarak doktor ne demisti hatirliyor musunuzBuna benzer bir yara annemin göğsünde çıktı. O da cildiyeye gitti doktor krem verdi ama küçüldü sadece.tamamen geçmedi. Yaklaşık bir yıl oldu. Ultrasonda da hicbirsey çıkmadı. Artık önemsemiyor galiba ama kaşımayın daha fena oluyor
Annem 6 ayda bir zaten ultrasona girer. Fibroadenom var göğsünde bunun takibi için. Birşey cikmadi tabii. Cildiye doktoru stresten olabilir deyip krem verdi ama hala tam olarak geçmedi.Peki teshis olarak doktor ne demisti hatirliyor musunuz
Anneciginize de cok gecmis olsunAnnem 6 ayda bir zaten ultrasona girer. Fibroadenom var göğsünde bunun takibi için. Birşey cikmadi tabii. Cildiye doktoru stresten olabilir deyip krem verdi ama hala tam olarak geçmedi.
Evet sanirim ilaclar yetersiz kaldi bir de stresim hala tam gecmediGeçmiş olsun,uyuz tek bir yerde olmaz diye biliyorum.Oglunuz alerjik olabilir Kıl kökü iltihabı demiş doktor,ilaç değiştirmek dozu arttırmak gerekebilir....
Evet zona ve benzeri deri hastalıklarınin en temel nedeni stres ,hoş her hastalığın başı stres.Tekrar çok geçmiş olsun bosverin desekte olmayınca olmuyor.Yeni yılınız stressiz geçsin İNŞALLAHEvet sanirim ilaclar yetersiz kaldi bir de stresim hala tam gecmedi
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun ne guzel bir duadir buEvet zona ve benzeri deri hastalıklarınin en temel nedeni stres ,hoş her hastalığın başı stres.Tekrar çok geçmiş olsun bosverin desekte olmayınca olmuyor.Yeni yılınız stressiz geçsin İNŞALLAH
Siz beni guldurdunuz Allahta sizi guldursun insaAllahbaşlığı görünce bir şey yaptık sandımbende de çıkıyor stresli dönemlerde özellikle nemlendirince geçiyor doktor da öyle demişti zaten
Sizce ne egzama gibi duruyor galibauyuz değil en azından
Tam olarak hangi bölgelerinizde var ? Ailede 3-4 kişi uyuz olmuştu ondan soruyorum yara oluyor sonra kuru oluyor ve kaşıntı hiç kesilmiyosa ozaman uyuzdur nasıl bulasir başkalarının yatak Çarsafindan örneğin tatile gittiniz otelde kaldınız orda kaptınız veya giyim mağazasında denediniz kaptınız.. bulaşıcı bu arada yani aynı yatakta uyuyorsanız biriyle sizden kapabilir sarılırken temas ederken de kapabilirArkadaslarrr cildiyeye gittim daha once kıl kökü iltihabı dedi cunku kasinti ve dokuntulerimde vardi ama bi turlu bu gecmedi 4 aydir duruyor dun gece biraz kasidim iyice kizardi kabardi kan tahlili verdim baska nedenden bt girdim bir sey cikmiyor kafayi yicem uyuz olabilir mi benden sonra oglumda kasinmaya baslamisti ve dokuntu olmustu bu ne anlamadim amaEki Görüntüle 3511068
Kasinti vucudumun genelinde vardi dokuntuyle beraber simdi o hafifledi cok az oluyor bu bacagimin sag ust tarafinda kalca izası yani 15 gun kadar dogu turundaydik oradan da havuzlu bi tatil yapmistik 1 haftalik ama hemen ardindan olmadi ilk kasnti dokuntu ve bu yara gibi olan sey 20 gun sonra falan oldu eylul gibi yaniTam olarak hangi bölgelerinizde var ? Ailede 3-4 kişi uyuz olmuştu ondan soruyorum yara oluyor sonra kuru oluyor ve kaşıntı hiç kesilmiyosa ozaman uyuzdur nasıl bulasir başkalarının yatak Çarsafindan örneğin tatile gittiniz otelde kaldınız orda kaptınız veya giyim mağazasında denediniz kaptınız.. bulaşıcı bu arada yani aynı yatakta uyuyorsanız biriyle sizden kapabilir sarılırken temas ederken de kapabilir
Tatilden dondugumuzde kıl kurdu olmustu ilk onu ilacla hallettik sonrada bu kasinti isleri basladiTam olarak hangi bölgelerinizde var ? Ailede 3-4 kişi uyuz olmuştu ondan soruyorum yara oluyor sonra kuru oluyor ve kaşıntı hiç kesilmiyosa ozaman uyuzdur nasıl bulasir başkalarının yatak Çarsafindan örneğin tatile gittiniz otelde kaldınız orda kaptınız veya giyim mağazasında denediniz kaptınız.. bulaşıcı bu arada yani aynı yatakta uyuyorsanız biriyle sizden kapabilir sarılırken temas ederken de kapabilir