Bütünlemeye kalanlar yada kalırım heralde diyenler buraya

ben de uygarlık tarihi,hukuk ve tabiki iktisattan tırsıyorumüçü de sınırda tarihten büyük ihtimal büte kaldım ama diğerleri hakkında bi fikrim yok

1.sınıflar genelde iktisattan kalmış ya
soruları bayağı zor sormuşlar o zaman

Son düzenleme:
bende kaldım kızlar 6 dersten girdim sınava biri kesin geçtim ama diğerleri kritik sonuçlar açıklansa artık ://

bende kesin kalacağımm...sınava 4 gün kala çalışmaya çalıştım o da hepsine değil bazı derslere çalıştım.gerisini salladımm:) neyse sağlık olsunn büt'lere çalışacağızama attığım derslerden kaç puan alacağım çok merak ediyorumm

iktisat sorularını görünce gözlüğümü kaldırıp bi de böyle bakayım dedim sorulara inanamadım

iktisat herkesi dökmüş ya
inşallah bütünleme de geçersiniz
bütünleme kolay diyorlar diğerlerine göre

ben de uygarlık tarihi,hukuk ve tabiki iktisattan tırsıyorumüçü de sınırda tarihten büyük ihtimal büte kaldım ama diğerleri hakkında bi fikrim yok

ben de tarihi geçmişim,hukuktan 48 le büte kaldım,iktisattandan da 41 le

7 dersten kalmışım of bırakıyorum ben evde hiç çalışılmıyo zaten

hemen pes etmeyin lütfen
çıkmış sorulara çalışın en azından 7 dersin 5'ini vermeye çalışın 2 dersinizi altta bırakırsınız
biraz çalışın kafanıza takın yapabilirsiniz bence

benimde 4 dersim var bölüm işletme.. akşam başladım ilk üniteden itibaren çalışcam yetiştiririm herhalde.. çalışma yöntemi önerisi olanlar varsa alabilirim :)) önce konu sonra geçmiş yıl sorularına çalışmayı düşünüyorum inşallah geçeriz kızlar yaa

Benim 1.sınıftan 1 dersim vardı,2.sınıftan da 3 dersim var( çok bunaldım,tam pes ediyordumki arkadaşım uyardı silkeledi beni kendime geldim,ilk.umut vdc aldım konu anlatımlı çözümlü yarından itibaren sabahları çok erken kalkıp çalışcam artık kafayımı yerim naparım bilmiyorum..Matematik,İstatistik,sigortacılık uygulamaları ve atatürk ilkeleri

bende 2 dersten kalmışım hemde 4 puanla.gerçi ben sınava son 5 gün kala çalıştım vede 3 dersi yetiştirdim.çalışmadığım helde yinede az puanlarla kalmışım.yinede kendimle gurur duyuyorumbüt'lere çalışacağım kesin geçmem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…