Bütünlemeye kalanlar yada kalırım heralde diyenler buraya

ya forumları dolaşıyorum genelde işletme iktisat gibi bölümleri okuyanlar genelde finansal yönetimden kalmışlar çok mu zor bu ders?

kızlar bende bugün başladım çalışmaya.ama uygarlık tarihini geçmiş yılki sorularına baktım toplam 5 soru falan aynı sormuşlar.çıkmış sorulardan sormazlar ozaman büyük ihtimalle deilmi?muratın sou kitabınımı alsam yoksa konularamı çalışsam bir türlü karar veremedim.iktisadta var tabi oda ayrı bir derttt

boyle dertlenme vahıba bak gecmıs yıldan 5 tane sordular farzet calısırsan 10 tane kesın sen yaparsın daha bıle fazla olur

cvp verdiğin için tşkr canm yani o zaman biz bişey yapmıycaz ölemi onlar göndercekler bize yne normal sınavda olduğu gibi zamnı gelnce nerde girceğimizi falan

Evet, her zamanki düzen bütünlemede de geçerli a.s

kızlar sınav sonuçları ne zaman açıklacak ...pek umutlu degilim aslında eyvahedigeldismile

21 Haziran'dan itibaren beklemede olun...Sınavdan sonra en az 3 hafta geçmesi lazım...Aöf 'nin huyu bu, en az 3 hafta çatlatmazlarsa olmaz kötükedihüso

İşin garibi ne biliyor musunuz? Arasınavdan sonra finallere hazırlanmamız için bize tanıdıkları süre en fazla 55 gün oluyor...Bu süre içerisinde bizden tüm dersleri yetiştirmemizi bekliyorlar...Acaba kendileri o kadar kısa bir sürede ne kadarını yetiştirebilirler,işte onu çok merak ediyorum...Ama işin büyük çoğunluğunu elektronik sistem hallettiği halde sınav sonuçlarının açıklanması 3 haftayı buluyor...

Yav konuşmayayım, tutayım şu çenemi diyorum ama zorla konuşturuyorlar insanı...Kısacası Aöf liler adam yerine konulmuyor arkadaşlar...

kızlar ben bugün gidip muratın iktisat ve uyg.tarihi için soru bankasını alıcam.birde anahtar sorular diye kitapçık çıkarmışlar onuda alıcam.çıkmış sorularada çalışırım inş.umarım hepimiz geçeriz.bu Arada fountain arkadaşım sanada çok teşekkür ederim çok güzel moral veriyorsan.inş herşey gönlünce oluropuyorumnanaktan

canım saol senınde allah kalbine gore versın ben karacan nokta atısları da begendım kardesım aynısı cıktı dıyordu bu sene uygarlık tarıhı ıcın bılgın olsun ama murat yayınlarıda ıyı tabıkı

vahiba ama sunu da unutma bır kaynak al onu bıtır sonra yenı bır tane daha al bır suru sey alırsan kafan karısır gecıceksın azımlı goruyorum yazdıklarından :lepi:

vahiba ama sunu da unutma bır kaynak al onu bıtır sonra yenı bır tane daha al bır suru sey alırsan kafan karısır gecıceksın azımlı goruyorum yazdıklarından :lepi:

tamam canım öyle yaparım.muratın soru bankasıyla anahtar sorular die bir kitapçık çıkarmışlar.oda karacanınki gibi.onuda aldım.bunları çalışıp bitiriyim karacanınkileride alıcam inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…