- 1 Haziran 2010
- 5.002
- 2.164
- 36
kızlar bende bugün başladım çalışmaya.ama uygarlık tarihini geçmiş yılki sorularına baktım toplam 5 soru falan aynı sormuşlar.çıkmış sorulardan sormazlar ozaman büyük ihtimalle deilmi?muratın sou kitabınımı alsam yoksa konularamı çalışsam bir türlü karar veremedim.iktisadta var tabi oda ayrı bir derttt
cvp verdiğin için tşkr canm yani o zaman biz bişey yapmıycaz ölemi onlar göndercekler bize yne normal sınavda olduğu gibi zamnı gelnce nerde girceğimizi falan
kızlar sınav sonuçları ne zaman açıklacak ...pek umutlu degilim aslında eyvahedigeldismile
boyle dertlenme vahıba bak gecmıs yıldan 5 tane sordular farzet calısırsan 10 tane kesın sen yaparsın daha bıle fazla olur
inş canım ya[/QU
sen ınan olur sen calıs gecersın allahın ıznıyle
bende büte kaldım ya sıcakla nasıl çalışacaz bildim yok eyvahedigeldismile
kızlar ben bugün gidip muratın iktisat ve uyg.tarihi için soru bankasını alıcam.birde anahtar sorular diye kitapçık çıkarmışlar onuda alıcam.çıkmış sorularada çalışırım inş.umarım hepimiz geçeriz.bu Arada fountain arkadaşım sanada çok teşekkür ederim çok güzel moral veriyorsan.inş herşey gönlünce oluropuyorumnanaktan
vahiba ama sunu da unutma bır kaynak al onu bıtır sonra yenı bır tane daha al bır suru sey alırsan kafan karısır gecıceksın azımlı goruyorum yazdıklarından :lepi: