Bütünlemeye çalışmaya başladınızmı

vahiba

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.852
541
373
Ankara
Kızlar bütünlemeye çalışmaya başladınızmı?benim 2 dersim var .bütün soruları ve kitabımı ayarladım.ama hala çalışmaya başlıyamadım.düğünler çok bu yaz sürekli bir yerlerdeyiz.siz ne durumdasınız?

ben cıkmıs soruları bulup onlara calıscam.zaten aynısı soruluyomus.cadıarzu

buldugun butun boşluklarda calıs vahıba takma kafana ama gecmıs sorulara guvenme sadece onlara sınava yakın bakarsın =))

bu arada ben bugun aldım kıtabımı tıcaret hukuku ıcın baslıyorum calısmaya

bende yavaş yavaş kendimi sıkmadan başladım çalşmaya
fountain canm tic hukuku için hangi kitabı aldınnn

kızlar ben saf hukuktan kaldımen çokta o dersi sevip ona çalışmıştım sizce nasıl çalışmalıyım ki başarılı olup geçeyim hatta baya yüksek bir notla geçmek istiyorum ben murat açıköğretimle çalışıyorum tavsiyesi olanlar beni aydınlatsın lütfen a.s.çok pis hırslandım:jeyyar:

bende yavaş yavaş kendimi sıkmadan başladım çalşmaya
fountain canm tic hukuku için hangi kitabı aldınnn

canım nt kıtap evı var burda orda var mı bılmıyorum ama aöf merkezı yayınları %40 ındırımdeymıs aldım bende bır kıtap bır soru bankası cep kıtabı gıbı ıkısıde kucuk her yerde bakarım dıye aldım
bu arada sende yaparsın daha cok vakıt var ama baslaman en dogruusu sımdıden

Son düzenleme:
iktisada giriş.sıfır bilgi ve ben nasıl geçecem bilmiyorum.33 almıştım 57 almam lazım.off

iktisada giriş.sıfır bilgi ve ben nasıl geçecem bilmiyorum.33 almıştım 57 almam lazım.off
aynen benimde iktisada giriş ve uygarlık tarihi kaldı.benimde iktisad 33.geçmek için 57 mi almamız lazım ?bu arada ben muratın soru bankasını aldım.ve çıkmış sorulara çalışıcam.inş geçeriz ne diyim

evet vahiba geçmemiz için 57 almamız lazım.bende muratın soru bankası var.bir de egemin 2005-2009 çıkmış sorular kitabı var.o da güzel ama o kitapta uygarlık tarihi dersi yok.davranış bil,işletme,hukuk,muhasebe falan.sınavdan 1 hafta önce o kitaba da bakmıştım her yıl soruların hemen hemen aynısı çıkmş.öneririm yani 10 tl bişeydi

bende geçmiş soruları buldum canım.inş aynıları çakrda geçeriz

canım iktisada giriş dersi gözünü korkutmasın birinci sınıfın en kolay ve zevkli derslerinden biri aslında. şekillleri ve anlamlarını iyi ezberle. ben de birinci sınıfta bu dersten bütünlemeye kalmıştım. çok korkutuyordu beni ancak calışmaya başladıktan sonra cok hoşuma gitti ve yüksek bir puanla geçtim. hatta ikinci sınıfta ki iktisat teorisi dersinide hiç çalışmadan verdim bu sene. çünkü ikinci sınıftaki iktisat teorisi ile birinci sınıfın iktisada giriş konuları neredeyse aynı sadece birkaç eklenti yapmışlar ve aynı olan konuları biraz daha yüzeysel anlatmışlar bildigini varsaydıkları için. ama ben o bildiklerimi unutmadıgım için vizede 70 civarı finalde de 60 civarı notlar aldım. eger büte kadar iyi çalışırsan hem bu seneyi verirsin hem de senyede faydasını görürsün. aynı şey hukuka giriş, işletme derslerii içinde gecerli bu sene ki ticaret hukuku ve yönetim organizasyon derslerini de aynı şekilde verdim. birinci sınıf işletmede okuyan arkadaşlara benden demesi.
:teytey:

benim sadece 2 dersim kaldı verirsem mezun olacağım matematik ve iktisat ben matematiğin vizesine girememiştim final vize yerine geçiyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…