Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bütünlemeye çalışmaya başladınızmı?benim 2 dersim var .bütün soruları ve kitabımı ayarladım.ama hala çalışmaya başlıyamadım.düğünler çok bu yaz sürekli bir yerlerdeyiz.siz ne durumdasınız?
buldugun butun boşluklarda calıs vahıba takma kafana ama gecmıs sorulara guvenme sadece onlara sınava yakın bakarsın =))
bende yavaş yavaş kendimi sıkmadan başladım çalşmaya
fountain canm tic hukuku için hangi kitabı aldınnn
aynen benimde iktisada giriş ve uygarlık tarihi kaldı.benimde iktisad 33.geçmek için 57 mi almamız lazım ?bu arada ben muratın soru bankasını aldım.ve çıkmış sorulara çalışıcam.inş geçeriz ne diyimiktisada giriş.sıfır bilgi ve ben nasıl geçecem bilmiyorum.33 almıştım 57 almam lazım.off
evet vahiba geçmemiz için 57 almamız lazım.bende muratın soru bankası var.bir de egemin 2005-2009 çıkmış sorular kitabı var.o da güzel ama o kitapta uygarlık tarihi dersi yok.davranış bil,işletme,hukuk,muhasebe falan.sınavdan 1 hafta önce o kitaba da bakmıştım her yıl soruların hemen hemen aynısı çıkmş.öneririm yani 10 tl bişeydi
iktisada giriş.sıfır bilgi ve ben nasıl geçecem bilmiyorum.33 almıştım 57 almam lazım.off