Bütünleme Sınavınız Nasıl Geçti Bayanlar...

39+41 le nasıl geçilyo ben anlamdım ya toplayıp ikiye bölünmüyomu:44:

pardon ya jeton yeni düştü

Son düzenleme:
arkadaşlar sınav soruları verilmiş.aöf öğrenme portalına girerek cevaplarınızı kontrol edin.ben bugün baktım geçerli puanı alıyorum.

offf.cnm hatırlamaya çalışıyorum.inşallah dediğin gibi 3 tane çıkar canım

sen heyecan yaptın bence,çıkar yaa sıkıntı yapma,ben de senin gibiydim
5 tane hatırlamadığım soru vardı bir baktım ki 3 tanesi doğru çıkmış

hayırlısı canım ya

kızlar ben de cumrtesi ve pazar günki tüm derslerimden geçiyorum inşallah kontrol ettim sorulardan :):)en düşük notum türk dilinden geliyo ama oda yetiyo geçmeme :)

babam hesapladı aynı sizin gibi oda öyle dedi geçiyorsun diye ama busefer kardesim bakalım bütün soruların puanları eşit mi diye birşey attı ortaya zorluk derecesine göre mi soruların puanları bilginiz var mı ya da bilgisi olan var mı ?

Bu sene pek çalışamamıştım. 5 dersim kalmıştı bütünlemeye. Yine pek çalışamadım doğrusu. Çalıştım ama yeterli değildi. Soru yanıtları açıklanınca baktım. 4 dersten de eğerki hatırlamadıklarım yanlış çıkarsa tahmin ettiğim gibi 1 er soruyla kalıyorum derslerden yani %90 sınıf tekrarı olacak sanırım

hımm zorluk derecesine göre puan ayrımı olur mu bilemiyorum. fakat 100 lük sistemde bunu uygulamak zordur bence

arkadaş vermiş işte canım. 100'ü soru saysına bölüyosun çıkan rakamla net sayını çarpıyosun. 50 üzeri çıktıysa havalara zıplıyosun altı çıktıysa kös kös yine çalışıyosun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…