- Konu Sahibi bulancak28
-
39+41 le nasıl geçilyo ben anlamdım ya toplayıp ikiye bölünmüyomu:44:aöf puan hesaplama cetvelini incelemelisin canım
ben senin yerine baktım :ara sınav:39-41 arası geçme notu 54 olarak gösterilmiş
26 soruluk testte 1 soru= 3.84 puan olmalı
17 netin olduğuna göre = 65.3 puan almışsın yani hesap cetveline göre verilen geçme notunun uzerindesin
benim hesabım eğer doğruysa hayırlı olsun dersi vermişsin
Arkadaşlar sizler de bu hesabı inceleyip kendi hesaplama formullerinizi bizimle paylaşırsanız harika olur. Bir de bir sorum olucak bütünleme sınavından geçmek için sadece arasınav notu mu baz alınıyor yoksa arasınav ve finalin ortalaması olan yılsonu başarı notu mu????
offf.cnm hatırlamaya çalışıyorum.inşallah dediğin gibi 3 tane çıkar canım
aöf puan hesaplama cetvelini incelemelisin canım
ben senin yerine baktım :ara sınav:39-41 arası geçme notu 54 olarak gösterilmiş
26 soruluk testte 1 soru= 3.84 puan olmalı
17 netin olduğuna göre = 65.3 puan almışsın yani hesap cetveline göre verilen geçme notunun uzerindesin
benim hesabım eğer doğruysa hayırlı olsun dersi vermişsin
Arkadaşlar sizler de bu hesabı inceleyip kendi hesaplama formullerinizi bizimle paylaşırsanız harika olur. Bir de bir sorum olucak bütünleme sınavından geçmek için sadece arasınav notu mu baz alınıyor yoksa arasınav ve finalin ortalaması olan yılsonu başarı notu mu????
babam hesapladı aynı sizin gibi oda öyle dedi geçiyorsun diye ama busefer kardesim bakalım bütün soruların puanları eşit mi diye birşey attı ortaya zorluk derecesine göre mi soruların puanları bilginiz var mı ya da bilgisi olan var mı ?
babam hesapladı aynı sizin gibi oda öyle dedi geçiyorsun diye ama busefer kardesim bakalım bütün soruların puanları eşit mi diye birşey attı ortaya zorluk derecesine göre mi soruların puanları bilginiz var mı ya da bilgisi olan var mı ?
arkdaslar bn ımzamı unuttum gıbı hatırlıyorum sanki birşey olurmu acaba gercekten unutmuşşsam53:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?