• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütünleme Sınavınız Nasıl Geçti Bayanlar...

arkadaşlar bütünleme soru ve cevapları e öğrenmede ne zaman yayınlanır? bi de başka sitelerde soruları yayınlayan var mı biliyormusunuz?

Hiç bir fikrim yokk...2.sınıfa geçtimde bakalım hayırlısı...sorular 2 gün içinde açıklanıyordu şimdi baktım hala açıklanmamış yaaa...:14:

sınav soruları saat bugün 15.00'e kadar açıklanır
genelde öğleden sonra açıklanıyor

Son düzenleme:
kızlar e öğrenmede büt soru ve cevapları yayınlandı. tek dersim iktisattan 20 netim var. 13 nete ihtiyacım vardı. ve ben 20 netle artık MEZUNUUUUMMMM:)))))))))

kızlar e öğrenmede büt soru ve cevapları yayınlandı. tek dersim iktisattan 20 netim var. 13 nete ihtiyacım vardı. ve ben 20 netle artık MEZUNUUUUMMMM:)))))))))

hayırlı olsun canım:65:
fazla fazla çıkmış bir de ne güzel:)

hangi bölümden mezun oldun bu arada

kızlar yaaa iktisada girişten 14 doğru var 12 hatırlamadığım 17 doğru olması lazım geçmem için offf bu benim kaderimmi 3 tane doğru olsa nolurdu:5::5:

arkadaşlar arasınavım 40 bütünleme 54 olması gerekiyor puan tablosunda geçmem için ama 53,28 16 doğrum va galiba 54 e tamamlanmıyor mu delircem ya 1 sorudan kalırsam

:26:
kızlar yaaa iktisada girişten 14 doğru var 12 hatırlamadığım 17 doğru olması lazım geçmem için offf bu benim kaderimmi 3 tane doğru olsa nolurdu:5::5:

canım iyice düşün ya,12 tane hatırlamadığım sorudan muhakkak 3 tane çıkar hatta daha da fazlası
iyice bak bece acele eymeden sakin sakin düşünerek bak bakalım

arkadaşlar arasınavım 40 bütünleme 54 olması gerekiyor puan tablosunda geçmem için ama 53,28 16 doğrum va galiba 54 e tamamlanmıyor mu delircem ya 1 sorudan kalırsam

canım 30 sorudan 17 doğrun olması gerekiyor.
bildiğim kadarıyla 53,50 den sonrasını yuvarlayıp 54'e tamamlıyor
hatırlayamadığın soru var mı?

tc kimlik numaranız ile portala giriş yaptıktan sonra , fakülte seçiniz başlığını iyi incelemeniz gerekiyor , sınav soruları na tıklamanız gerekiyor.

1 tane hatırlamadığım sorum var kısmet artık ama 4.sınıf olmanın mutluluğunu yaşasaydım deli olcaktım sonradan cevap değiştirme olayım olduğu için emin değilim ama ne zaman açıklanacak nasıl sabretcem ben ya merakım 2 ye katlandı of offffff

Benimde Türk dili ve Edb. bölümü Eski Türk Edb. dersini büte bırakmıştım.
26 sorudan 17 net olarak doğrum var 5 tane hatırlamadığım 4 yanlışım var vizem 39 sizce halim nasıl kızlar :53:

benimde türk dili ve edb. Bölümü eski türk edb. Dersini büte bırakmıştım.
26 sorudan 17 net olarak doğrum var 5 tane hatırlamadığım 4 yanlışım var vizem 39 sizce halim nasıl kızlar :53:

aöf puan hesaplama cetvelini incelemelisin canım

ben senin yerine baktım :ara sınav:39-41 arası geçme notu 54 olarak gösterilmiş
26 soruluk testte 1 soru= 3.84 puan olmalı
17 netin olduğuna göre = 65.3 puan almışsın yani hesap cetveline göre verilen geçme notunun uzerindesin

benim hesabım eğer doğruysa hayırlı olsun dersi vermişsin :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Arkadaşlar sizler de bu hesabı inceleyip kendi hesaplama formullerinizi bizimle paylaşırsanız harika olur. Bir de bir sorum olucak bütünleme sınavından geçmek için sadece arasınav notu mu baz alınıyor yoksa arasınav ve finalin ortalaması olan yılsonu başarı notu mu????

sadece arasınav notu.. bende şimdi baktım o kadarda bakmıcam demiştim açıklanana kadar sizler bakınca meraktan baktım bakmaz olsaydım finale girmediğim için tüm derslerden sorumluydum yani 8 ders 3 Ü almam gereken notların baya bi üstünde diğer 5 tanesi kahretsin ki sadece bi soru ile sınıfta kalacağım şu an resmen yıkıldım benim kalmamam gerekiyodu o kadarda çalışmıştım yaa :43: :43: :43:

aynı benımde öyle bısey oldu...arasınav 54 bu sınavdan 48 alırsam gecıyorum...benım 18 netım var gectım yanı coook sukur...artıkınn 2.sınıf ogrencısıyımm..:66::64::65::65:darısın hepınızın basına...ıns mezun olabılırım...

bende maliyet muhasebesinden girdim.15 soru geçmem için yetiyor.10 sorumdan eminim inşallah kalanlardan da 5 soru çıkar ve geçebirim :1:

aynen canım ya . hiç çalışmamıştım ama 11 soru garanti. inşallah attıklarımdanda 3-5 tane gelirde geçerim haybiden
vergi siteminden kesin kaldım. cevapları almıştım karşılaştırdım maalesef 43 te kalmışım.
diğerleirnden unuttum cevapları almayı. hatırladığım kadarıyla hesapladım kritik puanlarla geçiyom. inşallah yanlış hatırlamamışımdır:18:

Back