• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bütünleme sınavı

poyrazmurat

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
327
21
318
İstanbul
kızlar size bir sorum olacak biraz saçma gelebilir ama inanın emin olmak için soruyorum.işletme 4.sınıfa geçtim bir dersten maliyet muhasebesinden kaldım.bütünlemeyede çalışamadım. zaten vize sınavına girememiştim kaçırmıştım sadece finale girdim 70-72 civarı almam lazımdı geçmem için ama alamadım bütünlemede de alamayacağım çünkü çalışamadım. şimdi ben bu dersin bütünlemesine girmeden seneye bıraksam bi sorun olmaz dimi arkadaşlar. zaten son sınıfa geçtim o yüzden bi aksilik olsun istemem.cvplarınız için şimdiden teşekkürler.

kızlar size bir sorum olacak biraz saçma gelebilir ama inanın emin olmak için soruyorum.işletme 4.sınıfa geçtim bir dersten maliyet muhasebesinden kaldım.bütünlemeyede çalışamadım. zaten vize sınavına girememiştim kaçırmıştım sadece finale girdim 70-72 civarı almam lazımdı geçmem için ama alamadım bütünlemede de alamayacağım çünkü çalışamadım. şimdi ben bu dersin bütünlemesine girmeden seneye bıraksam bi sorun olmaz dimi arkadaşlar. zaten son sınıfa geçtim o yüzden bi aksilik olsun istemem.cvplarınız için şimdiden teşekkürler.

sıkıntı olmaz sadece sınav günü sabah ve öğle olmak üzere iki farklı yerde sınava gireceğini unutma.

Tek sıkıntın seneye ekstradan 1 ders fazla çalışmak olur canım.Büte daha 20 gün var,en azından biraz çalışıp sorularına fln baksan,geçersin belki.

teşekkür ederim kızlar cvplarınız için. bu 20 günde çalışsam da geçebileceğimi düşünmüyorum. sayısal ders sözel olsa yine neyse. sayısalım pek iyi değildir. bir de vizeye girmediğim için 70 üstü almam lazım geçmem için o da biraz zor gibi gözüküyor.

Back