bütün ürünlere ilk sayfadan bakabilirsiniz(kıyafet,kozmetik,takı)

LA ROCHE-POSAY kızarıklık karşıtı nemlendirici(çok az kullanıldı)-7 TL
LIERAC PARIS hamilelikte çatlak önleyici krem(yarısına yakın kullandım)-En az 5 ürün alana hediye
FLORMAR dishy parfüm set(hiç kullanılmadı,hediye gelmişti)-13 TL
AVON wish of love(yarısı kullanıldı)-5 TL
6tehpk.jpg

Canım parfümler duruyormu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bunları beğendim ama altları kullanıldı mı ..altları kullanıldıysa almicam altlarını çünkü..altlarını almazsam sadece sütyenler toplam kaç olur

Eklentiler

• $üst1.jpg
    $üst1.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 58
  • $üst2.jpg
    $üst2.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 52
  • $üst3.jpg
    $üst3.jpg
    231,1 KB · Görüntüleme: 54
canım bunları beğendim ama altları kullanıldı mı ..altları kullanıldıysa almicam altlarını çünkü..altlarını almazsam sadece sütyenler toplam kaç olur

altlarını birer kez kullandım canım,aslında takımı bozmak istemem ama, beğendiysen fiyatta anlaşırsak bozabilirim özelden yazıyorum canım.

Merhaba takilardan almak istiyorum da 15 lira tutuyo.odemeyi nasil yapiyouz.kapida odeme varmi?bide 5urunu gectigim icin ctlak kremini de alabilecekmiyim:):)

Merhaba takilardan almak istiyorum da 15 lira tutuyo.odemeyi nasil yapiyouz.kapida odeme varmi?bide 5urunu gectigim icin ctlak kremini de alabilecekmiyim:):)

tabiki çatlak kremi hediye gönderirim. kapıda ödeme ile göndermiyorum canım, ptt de posta çeki hesabım yok, havale yapabilirsen gönderirim.

Evet fondoten 3tl turuncu halkali kolye 2tl takimlardan ilk resim parlak olan 3tl ikide resimlerden 3ve 5inci tali kupe cift 2tl toplam hediye mavi kalpli kolyeyi istiyorum ama mumkunmu?:)

X