Bebek İkinci El butun urunler satilmistir.Alanlara hayirli olsun

Canim acik pembe yakasinda foyon olan elbiseyle koyu pembe sifir kollu ustu payettli elbisetler sifir canim onlari kizim giyemedi hic 15 tl taNesi diger elbiseleri tanesi 5 er tl yaparm.pembe montda hediyem olur.45 oluyo canm hepsi
6 parça oldu dıme cnm?ben istiyorum onlar

Butun urunler satildi kizlar herkese hayirli olsun
Tek sofia kostumumuZ kaldi oda 100 tl cunki ben pahali aldim isteyen olursa yaninda 10 tane fiyonk ve iyi dogdun tac aranjmani ve terlikler hediye

Son düzenleme:
Kizlar dun bi arkadasimizdan aldm buyuk geldi 5 yas kiza tam olur 35 +5kargo+3.5eft masrafi verdim.40 tlye kargo venden turkiyenin heryerine gonderebilirim.

Canm ne diyeyimki wallahi bende pahali aldim en son oluru 80 bu arada bende sana yazacaktim mont ihtiyacin varmidir
Canım benım montumuz var teşekkür ederım seneye ıcın düşünsem seninkine kucuk oldu benımkınede kucuk olur

Canım benım montumuz var teşekkür ederım seneye ıcın düşünsem seninkine kucuk oldu benımkınede kucuk olur
Yok ben oglana aldm aslinda morlari az gorunur gri baskin diye arkadaslada konusunca ayip oqlasin diye aldim oglan 2 yasinda benim kizim 5.5 .

Canım bilemedim ben bu montu gormuştum hoşumada gıtmıştı ama kanzın kalıbı dardır bılıyorum bu sene ıkı tane var suanda kullanmak ıcın olsa hemen alırdım biliyorsun canım ınsallah satılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…