Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim istediklerimden pek birşey kalmamış galiba.
Yok canm siyah gullu cantaydiya seninkiKiz bu canta bnm degilmi :)
cnm 2.5.6 ve son 2tane nekadar?Kalankar satista kizlar
Sagol canm Iyi gunlerde kullanin.cicilerimiz elimize ulaştı. kaliteli temiz ürünler, hızlı kargo ve dürüst bir satıcı .çok memnun kaldım şiddetle tavsiye ederim.
bana cevap vermedınız(Sagol canm Iyi gunlerde kullanin.
Canim evde misafirim vardi mesaji okudumda kafami toparlayip yazamadim simdi bakiyrum.bana cevap vermedınız(
Pembe ust ve 4 elbisemidir (pembe ,mor,siyah beyaz,etek ucu renkli pembe)canim sorduklarincnm 2.5.6 ve son 2tane nekadar?
Harikasiniz vallahi Masallahhh ona inan cok mutlu oldum anlatamam cokkteyzesi bızde cıcılerımızı aldık ve cok teşekkür ederiz kalbın gıbı tertemız kıyafetler coooook öptük Eki Görüntüle 1277167
Ve işte mutlulugumuzEki Görüntüle 1277169
evet cnm bide pembe bir elbise daha var ono de soracaktımPembe ust ve 4 elbisemidir (pembe ,mor,siyah beyaz,etek ucu renkli pembe)canim sorduklarin
Canim acik pembe yakasinda foyon olan elbiseyle koyu pembe sifir kollu ustu payettli elbisetler sifir canim onlari kizim giyemedi hic 15 tl taNesi diger elbiseleri tanesi 5 er tl yaparm.pembe montda hediyem olur.45 oluyo canm hepsievet cnm bide pembe bir elbise daha var ono de soracaktım
Zeynep talya teyzemı sevıyorum cok dıyor hayatım resimde görüldüğü gıbı bızde cok mutluyuz yıne görüşücez ınsallah
Harikasiniz vallahi Masallahhh ona inan cok mutlu oldum anlatamam cokk
Masallah ona canm.Gorusmek uzereZeynep talya teyzemı sevıyorum cok dıyor hayatım resimde görüldüğü gıbı bızde cok mutluyuz yıne görüşücez ınsallah