Bebek İkinci El butun urunler satilmistir.Alanlara hayirli olsun

baştaki bikini yanındaki resimdeki beyaz bolero ve kısa kollu hırka , onun yanında leoparlı etek, çixgili elbise,tulum diğer elbiseler. bolerolar , 11. resimdeki pullu çizgili tişört, kımızı pijama takımı 13. resimdki gömlek 14. resimdeki micky li tişört ve
kot gömlek hepsini almak istiyorum toplam fiyat ne olur özelden yazarsanız çok sevinirim

2 nodakiler,3 no ortadaki,6 nodakiler,,7 no fırfırlı olan,8 nodakiler

winx çantayı istiyorum canım bide kot şortun, beyaz ve sarı pantolon bedenleri ne.
Canim canta senin .beyaz ve sari pantolon 4 5 yas .sort satildi sanirim.ama netlestirmesik arkadas netlestirsin ona gore sana haber veririm.

Canim kot gomlek pijama takimlri bikini mayo mickeyli tshirt be pembeli tshirtle cizgili olan satildi digerleri senin kizlar sirayla kim once istediyse ona oncelik vermeye calisiyorum. Karistirmadiysam insallah kusura bakmayin

Sanirim urunlerin hepsi satildi kizlar alicilar cok herkese hayirli olsun kalan olduysa koyucam toparlamaya calisiyorum.alan herkese tesekkurlr.

Gecmis olsun cnm haber verdigin icin de saol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…