- 6 Kasım 2012
- 490
- 185
- 73
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.581
Senin cocugun varmiydi tatlim.
ahh canııımmm kıyamam saaabenim adet pazar günü bitti. banada ekrandan gösterdi. bugün için fazla büyük baksana şuna dedi
ovulasyon kitinede başladık:44:
Canım benim sayende güne bomba gibi başladım. Allah razı olsun gönlüne göre versin inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hadı hayırlısı canım
saat 5 te test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. sanırım bu gün olcak ama herif yok tühh
saat 5 te test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. sanırım bu gün olcak ama herif yok tühh
bu kadar sormamdan rahatsız olmuyosundur umarım benımle aynı perıyotta gıttıgın ıcın merak edıyorum bana ne soyledı sana ne soyledı dıye sımdı cıkıyorum herkeslere ıyı gecelerrr blackberryyy nerelerdesın bu aksam goremedım senı senıde burdakı herkeslerıde kocaman opuyorum
yok cnm ya. 1 düşük yaptım marttaydı galiba:44:
Cok sevindim canim.duygularin dusmanin olsun.onun dedigini yapma.duygularin senin dedigini yapsin...iste hep boyle bomba gibi basla gune .ne zaman skilrsan yaz burdan konusuruz
Eeeee kizlar kimler yumurtluyor kimler bu gece yaramaslik yapacak :)
Canım benim çok sağol Allah razı olsun. Bebek umudumuz 1 ay daha ertelendi. Ara verin dedi doktor. Hakkımızda hayırlısı inşallah.
O kadar haklısın ki bugüne kadar duygularıma o kadar yenildim ki.. Zayıflığım bu demek ki.. Yaşadığımız her şeyin bir sebebi olduğuna göre ben bir an önce aşmaya çalışacağım duygusal yönümü..
Aferin kiz sana.bu donemi hep beraber ascaz.yeter ki psikolojin guclensin canim arkadasim. Yas kac bu arada hangi sehirdesin
saat 10 daki testime göre tehlike geçti :92:
sen uyguluyomusun testi? kaç kez yapıyosun?
Canım benim vallahi öyle güzel enerjin varki seninle güçlendim sanki :) birbirimize destek olarak güçleneceğiz inşallah. 26 yaşındayım tekirdağda yaşıyorum. Senin yaş kaç neredensin
Canım benim vallahi öyle güzel enerjin varki seninle güçlendim sanki :) birbirimize destek olarak güçleneceğiz inşallah. 26 yaşındayım tekirdağda yaşıyorum. Senin yaş kaç neredensin
Bi de bişey sorcam yumurtlama döneminde akintinizin kokusu değişiyor mu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bi de bişey sorcam yumurtlama döneminde akintinizin kokusu değişiyor mu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?