Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Canım benim sayende güne bomba gibi başladım. Allah razı olsun gönlüne göre versin inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok sevindim canim.duygularin dusmanin olsun.onun dedigini yapma.duygularin senin dedigini yapsin...iste hep boyle bomba gibi basla gune .ne zaman skilrsan yaz burdan konusuruz

saat 5 te test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. sanırım bu gün olcak ama herif yok tühh

bu kadar sormamdan rahatsız olmuyosundur umarım benımle aynı perıyotta gıttıgın ıcın merak edıyorum bana ne soyledı sana ne soyledı dıye sımdı cıkıyorum herkeslere ıyı gecelerrr blackberryyy nerelerdesın bu aksam goremedım senı senıde burdakı herkeslerıde kocaman opuyorum

yok cnm niye rahatsız olayım... söylemedi bişey işte saat 14 de 17 de 22 de 02 de test yapıcakmışım. test daha hassas dedi iğne de vermedi.
pozitif çıktığı gün bide ertesi gün ilişki dedi.

Cok sevindim canim.duygularin dusmanin olsun.onun dedigini yapma.duygularin senin dedigini yapsin...iste hep boyle bomba gibi basla gune .ne zaman skilrsan yaz burdan konusuruz

Canım benim çok sağol Allah razı olsun. Bebek umudumuz 1 ay daha ertelendi. Ara verin dedi doktor. Hakkımızda hayırlısı inşallah.

O kadar haklısın ki bugüne kadar duygularıma o kadar yenildim ki.. Zayıflığım bu demek ki.. Yaşadığımız her şeyin bir sebebi olduğuna göre ben bir an önce aşmaya çalışacağım duygusal yönümü..

Aferin kiz sana.bu donemi hep beraber ascaz.yeter ki psikolojin guclensin canim arkadasim. Yas kac bu arada hangi sehirdesin

Aferin kiz sana.bu donemi hep beraber ascaz.yeter ki psikolojin guclensin canim arkadasim. Yas kac bu arada hangi sehirdesin

Canım benim vallahi öyle güzel enerjin varki seninle güçlendim sanki :) birbirimize destek olarak güçleneceğiz inşallah. 26 yaşındayım tekirdağda yaşıyorum. Senin yaş kaç neredensin

Bi de bişey sorcam yumurtlama döneminde akintinizin kokusu değişiyor mu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 26 yasindayim istanbuldayim.hayat seni degil sen hayati degistirceksin bundan sonra

Bende 26 yasindayim istanbuldayim.hayat seni degil sen hayati degistirceksin bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…