- 28 Kasım 2013
- 2.188
- 855
- 398
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.541
reglynin 2. günü cnm hadi hayırlısı.....
kaç kez yazdım hiç kimse beni eklemedi
kaç kez yazdım hiç kimse beni eklemedi
bişey daha kuzu şimdi soğan kuru ıle tarçın bal çörek otu kuru aynı zamanlı yapabılıo muyum..sogan kuru bıtınce ınceıre gececemmm de.
hahaha onlar olmasa kımle ugrasacaktık yaaa
onlar bızım yegane nese kaynagımız kıızzz :)
ya var ya bı hamıle kalsam adam elımı sıcak sudan soguk suya sokturmucakk.çok merak edıom o 9 ay nasıl geceek.hıc bıtmesın dermıyım acabaa?allahım nasıp etsın de
kızlar benım adetıme 5 gun kaldı. aksam 6dan sonra ben gun bıtmıs sayıyorum we 4 gun kaldı dıyorum :) kasıklarım hala adet olcakmısım gıbı kaynıyo sankıbu ay erken basladı bu agrı. agrı gıbı de degıl ıcım kaynıyo gurulduyo bı de tekırdagda usuttum wc ye gıdıyorum sureklı ppuuufffff
su karnımın guruldaması sol kasıgımdakı sızlama belırtı olabılır mı yaaa gercı belırtı ıcın daha erken bılıyorum ama ne bılım yazmak ıstedım
ya fazla umutlandırmak istemem ama ben ilk hamileliğimi çok erken anlamıştım. hatta annem kızmıştı okadar çok dinlemişsinki kendini daha adet gecikmeden anlamışsın demişti. aynı belirtiler vardı. hatta ayıptır söylemesi ishal olmuştum. bu sitede aramıştım ishal gebelik belirtisi olurmu diye. oluyomuş ama nadirmiş... yalnız benim sağ kasığım sızlıyodu daha çok....
benım genelde solum sızlıyo. ben kendımı dınlemıyorum Allahtan stres yapmıyorum. ama bu guruldamayı adetten bılıyorum.sende bılırsın ıcın sokuluyomus gıbı oluyo. benım bu ay cok erken basladı bu guruldama.karnımda da sıslık var gazım war yanı. ben parlodel kullandıgım ıcın heweslenemıyorum fazla.
gecen ay 28 gun surmustu.bu ay da muhtemelen oyle olur..keske bı mucıze olsa da hamıle kalmam ıcın hayırlı zaman bu ay olsa.cunkı 27 mayıs ewlılık yıl donumum.
ayyy cnm yaaaao zaman olursa süpriz olsun size
bende sendenim hem iltihap hem enfeksiyon varmış adet bitince tedaviye başlıycam
ınsallah canım Allahımdan hayırlısını ıstıyorum. bu ay suprız yapmak ıstedıgım ıcın adet olmazsam bunun ıcın uzulucem sanırım. ama olsun gunler torbaya gırmedı ya dımı :) az once lawaboya gırdım akıntım kesılmıs. adet alametlerı baslıyo :)
o zmn gec dollenme olabılır.. adet olana kadar test yapmaya dewam :)
Yok kuzum ya ben iltihaptan kurtulmak istiyom çünkü herşeyi karıştırdım haziranda hep birlikte inşallah
ben dun oldummm sende olursun ıns. cnm uzamazda gelır bı an once ıns..tedavıne baslarsın..normalınde doktor benı bugun cagırdı..ama ben yarı gıdıcemmm..randevusuz gıdıcem artık..persembeye almıstım ama cok gecıkmıyım dıye yarından gııdıım dıorum.
Bat yakinmiydi tatlim
anladım canım. ınsallah kurtulursun. sen kurlerle mı kurtulmaya calısıyodun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?