- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.621
Ben de de quick var da erken merken demiyo. Yapsam cikar mi acep
Benimki bundan
Adetime 9 gün var gelir gelmez yapicam hemen :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Netten bakıyorum hızlı gebelik testi yazıyor canım ama üzerindeki yazılara bir bak bakalım rapid pregnancy test yazıyor mu canım
Yap canım inşallah hamişsindir de güzel bi haber verirsin bize :) kaç tane var içinde onun?
dun oldu ıse yarın yapmak gerekmıyormu? black ben mı yanlıs bılıyorum hergun hergun ılıskı spermı azaltıyor 1 gun veya 2 gun ara vermek gerekmıyor mu
1 tane var ama 5li paket halinde aldim 30 tlye
bütün önerilerinizi dikkate aldım kızlar kaydettim hafızaya akşam hepsini deneyeceğim.
bu arada ben de Hazal
Canım doktorlar iki günde bir diyor ama eğer eşinin spermlerinde sıkıntı yoksa yumurtlama dönemi hergün olabilir. tabi bunun için bol keçiboynuzu pekmezi yedir eşine incir ceviz felan yesin.
garibim adamcıkların bişeyden haberi yok...
bu kadınlar napıyo neediyo?
Yok cnm kasinti falan bilmiyorum bu ay noluyo daha adetim biteli 13gun oldu hamile olduğumu düşünmüyorum ama yumurtlamadan bu kadar uzun sureli akinti olur mu
Ya tatlım bız calısmalara hazırandakı reglıden sonra baslayacagımya suan bıse yemesını fln soylemıyorum ama benım kocam bıldım bılelı kecı boynuzu pekmezını cok sever ve sureklı yer =) bazen gün aşırı yedıgı gunler uykumda noluo dıye zıplıyorum afedersınız ama bıldıgınız uykumdan uyandırıobu sebepten kesınlıkle yemeliler arkadaslarrrr=)
Kızlar napıyosnuz? Benım gıbı vajınısmus olan veya yenen varmı? Bende bebiş ıstıyorum beklıyoruz. Sız neler denıyorsunuz nekadar zamandır ? Benım bu son aylar ıyıse düzensız oldu adetım artık sasırıyorum. Cok gfec olmaya basladım umutlanıyorum sonra bıbakıyorm akınrtım gelmıs oda kısa sürüyor ve az gelıyor. Bu ay özellıkle cok uyku düzensızlıgım oldu arada bıraz agrım oldu. Yeni ovulasyon testini denıcem ılk defa. Adetım 3 gün geldı kesildi sonra yıne geldı kesıldı. 2 gün falan gectı. Sımdı ovulasyon testı nımı yapsam buzamandamı yapılıyor kızlaaaaaarrrr????
garibim adamcıkların bişeyden haberi yok...
bu kadınlar napıyo neediyo?
Kızlar napıyosnuz? Benım gıbı vajınısmus olan veya yenen varmı? Bende bebiş ıstıyorum beklıyoruz. Sız neler denıyorsunuz nekadar zamandır ? Benım bu son aylar ıyıse düzensız oldu adetım artık sasırıyorum. Cok gfec olmaya basladım umutlanıyorum sonra bıbakıyorm akınrtım gelmıs oda kısa sürüyor ve az gelıyor. Bu ay özellıkle cok uyku düzensızlıgım oldu arada bıraz agrım oldu. Yeni ovulasyon testini denıcem ılk defa. Adetım 3 gün geldı kesildi sonra yıne geldı kesıldı. 2 gün falan gectı. Sımdı ovulasyon testı nımı yapsam buzamandamı yapılıyor kızlaaaaaarrrr????
Harikaaaa :)ellerine sağlık bacım..
evet evet yemeliler.. Gerekirse sütüne katalım yesinler yahu :)
Canım selam. Sordum kızlara hayit hapini kullanan yok cvp gelmedi senin bilgin varmi duydugun bisey yada.
hapla ilgili bi bilgim yok canım yaa.
nolduki?
kızlar bnde şubat ayında meryem ve fetih sürelerini okudum adet olduğum günler eşime okuttm ALLAH dualarımızı hayırlı zamanda kabul eder inşallah
Canım meryem süresini hoca okurken sende kurandan türkçe okunusundan oku hocayla beraber Allahim kabul etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?