Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Ben de de quick var da erken merken demiyo. Yapsam cikar mi acep

Netten bakıyorum hızlı gebelik testi yazıyor canım ama üzerindeki yazılara bir bak bakalım rapid pregnancy test yazıyor mu canım

Benimki bundan
Adetime 9 gün var gelir gelmez yapicam hemen :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yap canım inşallah hamişsindir de güzel bi haber verirsin bize :) kaç tane var içinde onun?

1 tane var ama 5li paket halinde aldim 30 tlye

dun oldu ıse yarın yapmak gerekmıyormu? black ben mı yanlıs bılıyorum hergun hergun ılıskı spermı azaltıyor 1 gun veya 2 gun ara vermek gerekmıyor mu

Canım doktorlar iki günde bir diyor ama eğer eşinin spermlerinde sıkıntı yoksa yumurtlama dönemi hergün olabilir. tabi bunun için bol keçiboynuzu pekmezi yedir eşine incir ceviz felan yesin.

garibim adamcıkların bişeyden haberi yok...

bu kadınlar napıyo neediyo?

Son düzenleme:
Hadi 5 çayına buyrun hanımlar

Eklentiler

• $fft2mm1891395.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 28
  • $b0a_a7ff7.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 25
Canım doktorlar iki günde bir diyor ama eğer eşinin spermlerinde sıkıntı yoksa yumurtlama dönemi hergün olabilir. tabi bunun için bol keçiboynuzu pekmezi yedir eşine incir ceviz felan yesin.

Ya tatlım bız calısmalara hazırandakı reglıden sonra baslayacagımya suan bıse yemesını fln soylemıyorum ama benım kocam bıldım bılelı kecı boynuzu pekmezını cok sever ve sureklı yer =) bazen gün aşırı yedıgı gunler uykumda noluo dıye zıplıyorum afedersınız ama bıldıgınız uykumdan uyandırıo bu sebepten kesınlıkle yemeliler arkadaslarrrr=)

Kızlar napıyosnuz? Benım gıbı vajınısmus olan veya yenen varmı? Bende bebiş ıstıyorum beklıyoruz. Sız neler denıyorsunuz nekadar zamandır ? Benım bu son aylar ıyıse düzensız oldu adetım artık sasırıyorum. Cok gfec olmaya basladım umutlanıyorum sonra bıbakıyorm akınrtım gelmıs oda kısa sürüyor ve az gelıyor. Bu ay özellıkle cok uyku düzensızlıgım oldu arada bıraz agrım oldu. Yeni ovulasyon testini denıcem ılk defa. Adetım 3 gün geldı kesildi sonra yıne geldı kesıldı. 2 gün falan gectı. Sımdı ovulasyon testı nımı yapsam buzamandamı yapılıyor kızlaaaaaarrrr????

evet evet yemeliler.. Gerekirse sütüne katalım yesinler yahu :)

şekerim vajinismusun varsasana şiddetle femoreyi tavsiye ediyorum. burda kullanıp memnun kalan arkadaşımız var

adetinle ilgili şikayetlerin için doktora gittinmi hiç?:44:

Merhaba canım hoşgeldin. Vajinusmus olan ve yene arkadaşlar var topikte sana yardımcı olacaklardır bu konu ile alakalı. Adet gecikmenle alakalı hiç dr a gittin mi hhormon testlerini felan yaptırdın mı hormonal bir durum olabilir. Yaptırdıysan da stresten bu şekilde olabilir bence. Sen takmamaya çalış canım. Bizim en büyyük düşmanımız stres maalesef. Birde kürker var onları da denedin mi hiç? denemediysen bu ay deneyebilirsin. Bu arada beklenen adet tarihini de verirsen uğurlu listemize ekleyelim tatlım seni de uğur getirsin inşallah..

evet evet yemeliler.. Gerekirse sütüne katalım yesinler yahu :)

Aslında erkeklerde hazırlanmalılar karsılıklı karar verılmıs bebek ıstenıyorsa onlarda hazırlanmalı,Ben mesela sıgarayı bıraktım sut ıcmeye başladım yedıgım seylere dıkat eder oldum,eşim kendısı dıkat etmeye basladı kecı boynuzu zaten sevdıgı bıse daha cok yemeye basladı dokunacak dıye korkuyorum:) ıncır fln alıyor kendıne ,hazır gıdalar kesınlıkle yemıyor ve içki içmiyor kac aydır ,normalde ıcen bı ınsan dııl zaten arkadaslarla toplanıp ortam olunca anca bıtane ıcer baktım onuda ıcmıyor tek yapamadıgı sey sıgarayı bırakmak onuda azalttı en azından =)

ben bıkac ay once doktora sordugumda ne yapmak gerekır dıye 3 ay oncesınden folık asıte basla kafeını cok az tuket cıkolatayı cok az tuket ve kesınlıkle ıckı ve sıgaradan uzak durun demıstı ıckı erkegın sperm kalıtesını bozuyormus kadınında yumurta kalıtesını.sizlerlede paylasmak ıstedım arkadaslar buarada bu surecte erkegınızde agır kaldırmamalıymıs =)

kızlar bnde şubat ayında meryem ve fetih sürelerini okudum adet olduğum günler eşime okuttm ALLAH dualarımızı hayırlı zamanda kabul eder inşallah

Allah kabul etsin gülüm ben okumadım daha hep niyetlendim ama okuyamadım.uzun bir sure.calıstıgım için yorgun olyodum devam ettiremedim

Canım meryem süresini hoca okurken sende kurandan türkçe okunusundan oku hocayla beraber Allahim kabul etsin :)

gülüm öyle düsündüm ama hoca cok hızlı okuyo yani ben bazı kelimeleri yanlıs okuyabiliyorum yetişeyim diye.ama öyle yapayım bencede haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…