Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

cANIM BENCE YİNE 28. GÜNDE OLABİLİRSİN AMA ERKEN OLDUĞUN İÇİN BU AY GEÇ OLMA OLASILIĞIN VAR MI OLABİLİR BELKİ. OVULASYONA GÖRE GEÇ YUMURTLADIN BENCE. BENDE 28 GÜNDE OLUYORUM ÇÖREK OTU KÜRÜ OLMASA DAHİ BİTMİŞTİ YUMURTLAMAM. MUHTEMEL GEÇ YUMURTLUYORSUN CNM BU AY. YİNE DEĞERLENDİRMEYE DEVAM.

Hayit hapi kullanan varmiiiii kızlar neden cvp yazmiyosrunu bana himse kullan madimi hakkında bilgisi olan var mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok derken bir sürü olduk ayy çok sevindimmm

Canım ben doktoruma sormuştum bana onermedi yumurtlama yani catlama sıkıntısı yaşayanlar kullaniyomus o ilaci

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağol arkadasim farisi hepinize olsun ben yaklaşık 8 aydir korunmuyorum 6 ay önce kimyasal gebelik yasadim ondan sonraki aylar yumurtlamaya takip edemedim o zamanlarda ya Esim yoktu ya memleketten misafir vardi öyle geçti bu ay KK ye takildim ovu test aldim adetim bitince soğan kuru yaptim anca 5 gün icebildim eşime keciboynuzu icirdim doktora gittim hicbir sorun yok dedi adetliyken gel hormonlara bakalim dedi soğan kurunden akintim cogaldi teste 16. Gun yakaladim çizgileri ve o günden sonra batmalarim bas donmelerim mide bulantilarim oldu belinin agrisindan yuruyemedim batima 4 gün kala gebelik testinde hayalet çizgiyi yakaladim ertesi gün biraz daha belliydi denemek için ovu test yaptim çarşamba günü silikdi çizgi cumartesi yaptim ayni yumurtlama zamanindaki gibi ayni renkdi ikisi bu arada istahim yok agzimin tadi değişti cay icemiyorum heryer kokuyo sanki ve göğüs agrim kollarima vuruyo agrisi işte boyle bende baskalarinin YAZDIKLARIni çok okudum ve sonunda oldu inş farisi sizlere

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Ne güzel anlatmışsın saol canım. Darısı isteyen herkesin başına. benim de bir oğlum var 4 yaşında. 9 aydır korunmuyoruzç Önceki aylarda ha olur olacak dedik oğluma o ay hamile kalmıştım. Bu sefer olmayınca bir sorun olduğunu anladım. 3 ay önce düşük yaşadım ve kontroller yapıldı tsh yükskti tedaviye başladık. rahimde mantar vardı çok şükür temizledik. Bu ay yumrtlamayı da yakaladım bakalım bu ay olacak mı inşallah bu ay umutluyum ama tek korkum sezeryan doğum yaptım ve ser sonrası tüpler tıkanabiliyormuş. bu ay olmazsa rahim filmi çektirmek niyetim kısmet bakalım.

Kızlar bu testten aldım yarın elime ulaşacak. sizce ne zaman yapayım bu testi? içinde 6 tane var daha önce bundan kullanan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…