Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

kaşıntı veya koku varmı? eğer öyleyse mantar olabilir...

Yok cnm kasinti falan bilmiyorum bu ay noluyo daha adetim biteli 13gun oldu hamile olduğumu düşünmüyorum ama yumurtlamadan bu kadar uzun sureli akinti olur mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya bu aşılama fiyatları ne kadar merak ettim canım?????

canım fiyat değişken yere göre. Ankara Balgat Koru da 1250 TL , Sincan Koruda 1000 TL. İlaç fiyatları hariç tabi :)))))

Çıkmıyor canım napalım yaaa... Bende uğraştım olmuyor. Negatif hamile testlerine bin yere bakmaktan şaşı olacağım neredeyse ama vazgeçemiyorum.. O yüzden kafadan silinmiyor.. Kafana göre kullanmıyorsun inşallah klomeni?

yok canım doktor kontrolünde aldım..

doktorlara ne para döktük yahu.. Aman boşver canımmmmm, canımız sağ olsun :) Düşürme enerjinii inşallah olacak bebişler :))))

amaan enerjimi düşürürmüyüm hiç.. Rabbim elbet yazdı ona da birgün ve ben o günü sabırsızlıkla bekliyorum gelene kadar da beklicem... Rabbim önce hiç olmayanlara versin sonra da bana inşallah

Kizlar ovulasyon testi yapiyorum galiba bugunlerde yumurtlayacagim bir bilgisi olan varsa yorum yapabilirmi :)

Canim daha var ayni koyulukta olmasi lazim 14unde yumurtlarsin muhtemelen

ya sorun burda zaten... benim adam böyle olunca yapamıyo ya da bana öyle geliyo ben ne zaman tam tersi durumdayım sorun yok ama altta olursam sıkıntı oluyo offf

canım oyle cok aman amanda degılmıs pozısyon, soyle yapabılırsın ama olaydan sonra her nesekılde ıse ozaman olaydan sonra hemen sırt üstu yat bi 15 dk

Cocugu cok onemsedigini hissetirme birlikte olmam senjnle de bir de ben ustte zevk almiyorum hicbir sey hissetmiyorum de gaza gelir erkekler icin onemli olan kadina erkeklogini hissettirmek

iyiymiş

demin bi topicte gördümde ondan öyle sordum. iki ay olmamış depresyona girmiş ya bi dur bi sakin dimi ama

nerde oturuyosun cnm sen?

iki aya o kadar depresyona giriyorsa bizler napalım dimi :) ben ankarada oturuyorum canım

Anam niye yapamasin tembel alistirmissinjz ustte de ben yapamuyorum deyin

sanırım canım

kıssslllaaarrr sıkıntı, stres, moral bozukluğu napıyo bakın bakim;

Kortizol, böbrek üstü bezinin kabuk bölgesinde üretilen, vücudun strese gösterdiği tepkiyle ilişkili bir kortikosteroid hormondur. Kan basıncını ve şekerini artırır, kadınlarda kısırlığa neden olur ve bağışıklık sistemini baskılar.

işte tamda bu yüzden sakin kalın lütfeeennn

blackcim şekerim bunu en başa büyük puntolarla yazarmısın cnm rica etsem

sıkıntı yok

son çare bu olsa gerek

canım bunu bı oku ıstersen, birde soyle bıse var bu hepımız ıcın gecerlı aslında yataga sadece bebek ıcın gırmeyin aklınızda bu olsada esınıze bunu hıssettırmeyın görev halıne gelmesin öyle hıetmesın cok onemlı esınızın ne hısettıgı benı ıstedıgı ıcın degıl bebek yapmak ıcın yanasıyor bana dıye dusunmelerı hoş olmaz ve olaya adapte olamazlar bu yazıyıda bı oku canım senın konuda gecıyoır

Hamile kalmak için dikkat edilmesi gereken öneriler:
- Öncelikle yumurtlama dönemine yakın zamanlarda ilişkiye girmeye özen göstermek gereklidir. Bu konuda ayrıntılı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Buraya tıklayarak otomatik hesaplayıcı ile yumurtlama gününüzü hesaplayabilirsiniz. Yumurtlama gününün tespiti için evde yapılabilen yumurtlama (ovulasyon) testleri de kullanılabilir.
- Haftada 2 veya 3 kere düzenli cinsel ilişki hamilelik şansını arttırmak için yeterlidir. Her gün ilişki olması şansı daha fazla arttırmaz çünkü sperm 3 gün yaşayabilmektedir. Hatta her gün ilişki olması özellikle sperm sayısı az olan erkeklerde spermlerin yeterince birikmeden erkeğin boşalmasını sağlar, bunun yerine 2-3 gün spermlerin birikerek çok sayıda ve hareketli spermlerle ilişkiye girilmesi daha faydalıdır.
- İlişkide erkeğin hemen dışarı çıkmadan tamamen vajinanın içerisine boşalması gerekir. Kadının da ilişki sonrasında hiç ayağa kalkmadan sırt üstü 15 dakika yatması gerekir. Hemen ayağa kalkmak veya tuvalete gitmek spermlerin dışarı akmasına neden olabilir, bu da gebelik şansını azaltır. Kadın sırt üstü yataken de dışarıya bir miktar sperm akabilir, bu normaldir ve hiçbir önemi yoktur, bu sırada içeride kalan spermler gebelik için fazlasıyla yeterlidir.
- İlşkiye girilen pozisyon önemli değildir, önemli olan erkeğin içeriye boşalması ve kadının ilişki sonrası 15 dakika sırt üstü yatmasıdır. Gebelik şansını arttıran seks pozisyonları yoktur.
- Vajinanın içerisinin hiçbir zaman yıkanmaması gerekir.
- İlişkide kayganlaştırıcı mümkünse kullanılmamalıdır, kullanılacaksa da özellikle bu amaçla üretilmiş olan su bazlı kayganlaştırıcıları kullanmak gerekir. Bu amaç için üretilmemiş krem, yağ v.b kullanılmamalıdır.
- Sigara ve alkol, uyuşturucu gibi maddelerden uzak durmalısınız. Bunlar hamile kalma potansiyelini kötü etkileyen faktörlerdir.
- Aşırı kilonuz varsa bunları vermek, diet ve egzersiz yapmak faydalı olacaktır.
- Hamile kalmayı kolaylaştıran herhangi bir yiyecek veya içecek, bitkisel çay v.b yoktur. Bu tür bitkisel suların, (soğan suyu, soğan kürü) hamilelik açısından bir faydası yoktur.
- Stresten uzak durmalısınız.
- Hamile kalmayı kolaylaştırmak için çiftlerin evde kendi kendilerine kullanabilecekleri ilaçlar yoktur. Hamile kalmayı kolaylaştıran ilaçlar ancak kısırlık teşhsi konulan hastalarda doktor gözetiminde kullanılırlar, doktor denetimi dışında kullanmaları çok sakıncalıdır.
- Gebelik için kullanılan vitaminler (folik asit ve multivitaminler) veya demir (kan) hapları hamile kalmayı kolaylaştırmaz. Hamile kalmayı planlayan her kadının folik asit kullanmaya başlaması gerekir ancak bu hamileliği kolaylaştırmak için değil bebekte bazı özürleri önlemek içindir.
-

Ben ben beni unutmuşsun canım bat 3 haziran

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ekledim canım uğur getirsin inşallah.

Oy maşallah canım bebeğinin habercisi olsun inşallah.
Ya bende kasık ağrıları geçti bel ağrısı hafif var. Sanırım bu ayda tutmadı benim hislerimde hiç yanılmadım şimdiye kadar. bu ay da olmadı ve tahmin ettiğim gibi tüplerim tıkalı sanırım. Çok arkadaşımda sezeryan sonucu tüp kapanması oldu sanırım bende öyleyim yaa. aman takılmıyorum artık burda güzel insanlardan hamiş haberi almak çok güzel.

Benide ekleyin bari hic 3.çocuk bekleyen yok ilk olayim bat 27 mayis hamile

Merhaba canım ekledim listemize hamilesin ne güzel. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizim listemize uğur getir inşallah. Belirtilerin nelerdi canım nasıl öğrendiğin hamile olduğunu bizimle tecrübelerini paylaşırmısın?

Maşallah canım mutluluklar size ve inşallah bebeğin de gelir bat yazar mısın canım yani beklenen adet tarihini :)

bat sanırım 22 haziran canım habire değişiyorda :) deneme 11, yaş 30 ilk bebek olacak inşallah :)

Ekledim canım inşallah bu ay göbiş dolsun bebiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…