- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.841
Arkadaslar bu test gecersizmi nerdeyse ortada cikti t c. yanda Eki Görüntüle 1127790
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
klomen yumurta büyütmek için veriyorlar canım bende bişi çıkmadı ama doktor kullanmamı önerdi...benim bu en son yasadıgım tam anlamıyla adet ondan dolayı artık başlıyacagım sende olmadı bir baska doktora görün ona göre hareket eddersin
Pazartesi akşam başka doktora gideceğim canım. Aklımda kalmasın içim daha rahat olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar bnde 14.gün dra gittiğimde yumurtamın 8.8mm olduğunu pek büyümediğini bu ay sansımızın yok denilebileceğini söledi ama yasantılarınıza normal bi şekilde devam edin herseye rağmen dedi dün15.günümdü sağ yumurtalığımda pır pır atmalar agrılar oldu genelde bu yumurtam çatlarken oluyodu o küçük yumurtam 1 günde gelişip çatlar mı ki biz ne olur ne olmaz diye değerlendrdik dün aksamı ama bilmiyorm ki
Ben 9 aylik evliyim pco luyum ilk adetimden itibaren hep duzensizlik vardi doktor hamile kalmaya bak ilerde zorlasir deyince calismaya basladik ilk klomen ictim ama yumurta buyumedi simdide glifor ve klomen kullancam ins faydasi olur rabbim kimseyi cocuksuzlukla imtihan etmesin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olabılır tabı kı cnm neden olmasın inşallah. Zaten çok da ufak degıl 12 olması kafı çatlaması için. Değerlendirmek çok iyi olmuş bencede. İnşallah olur cnm.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy inşallah çatlamıştır 5.denememiz bu ay dr da sans pek yok deyince moralm bozuldu artık inş kavusurz bebişlerimize
olur canım benimde 11.gün 10 mm.di doktor şansın az dedi incir kürü yaptım 14.gün 16 mm olmuştu ve nasıl olduysa o ay ben hamile kaldım.sen çalışmalara devam etkızlar bnde 14.gün dra gittiğimde yumurtamın 8.8mm olduğunu pek büyümediğini bu ay sansımızın yok denilebileceğini söledi ama yasantılarınıza normal bi şekilde devam edin herseye rağmen dedi dün15.günümdü sağ yumurtalığımda pır pır atmalar agrılar oldu genelde bu yumurtam çatlarken oluyodu o küçük yumurtam 1 günde gelişip çatlar mı ki biz ne olur ne olmaz diye değerlendrdik dün aksamı ama bilmiyorm ki
olur canım benimde 11.gün 10 mm.di doktor şansın az dedi incir kürü yaptım 14.gün 16 mm olmuştu ve nasıl olduysa o ay ben hamile kaldım.sen çalışmalara devam et
Bebeğimmm aşkolsun sen istemesen de ben silmem ki seni altta hayatım yazı karakteri küçüktü görmedin sanırım büyüttüm şimdi.
İnşallah düşündüğün şey olmayacak canım. Eğer olursa da sakın korkma çok basit bir ameliyat. Kesinlikle kötü düşünme iyi düşün iyi olsun. Eğer ameliyatla daha kolay çözüm olacaksa ve bebeğin sana daha çabuk gelecekse hayırlısını iste Rabbimden canım. Biz senin her daim yanındayız canım sakın üzülme. Herşey çok güzel olacak inan bana. Hepimizin bebeği olacak ve bu seferki topiğimizin adı da "DOSTLAR BEBEKLERİNE KAVUŞTU" olacak.
çok sagol kuzumm burda konusacak arkadslrım oldugu için sanslıyımm...ama bugunn hıc bısey yapasım yokk...her ay husran bu ay umutlanmıstı esımm...o da streslerde bu ay oda olmadı dıe..evde herseyden bı sorun cıkarmaya basladıı ..sıkıldımmm bunaldımmmmmm..eglm gectıkce adam melek olmustu etrafımda.. regl olunca uzuntuden baska seylere sarıyooo..bn napıcamı bılemıomm...soleyemedımmm kıst oldunu yıneee.
olur canım benimde 11.gün 10 mm.di doktor şansın az dedi incir kürü yaptım 14.gün 16 mm olmuştu ve nasıl olduysa o ay ben hamile kaldım.sen çalışmalara devam et
Merhaba canım hoşgeldın aramıza. Bilg acınca eklerım tabı lısteye ugur getırsın ınsallah. Kendınden bahseder mısın cnm bıraz?
yani bitkisel kürlerin yararı çok ayrıca ilaç verdi mi doktor yumurtaların büyüsün diyehmm bende dün drdan gelince kuru incir yedim gece yatarkende bal çörek otutarcın karısımı yedim karanfil yedim dün sabah da aynı şekilde yaptm 3-4 saat snr ağrı başladı belki dediğin gibi olmuştr
evet canım normalde adet başlangıcında içiliyormuş ama benim yumurta küçük deyince doktor klomen bitti başladımCanim klomenden sonra mi incir suyu için
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bel ağrım şiddetli ve kasık ağrım devam edyo bı de az once peceteye ıkı uc damla beyaz akıntı geldı yumurta akı kıvamlı. Bugun mu yumurtlıycam acep baş dönmem de var ya fıldır fıldır kafam acaba yumurtlama dönemi baş dönmesi olan var mı ki hiç farketmedim önceleri.
yani bitkisel kürlerin yararı çok ayrıca ilaç verdi mi doktor yumurtaların büyüsün diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?