Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Başladı gülüm başlayalı baya oldu sen dediğin günden beri yapıyorum cnm

İnşallah şifa olsun bitanem. Kendini rahat bırak bıraz sanırım çok stees yaptın. Şunu düşün olacak biliyorum sadece huzur lazım olan.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu yazdıklarını yeni farkettim canım ne güzel bir topik olmuş uğur getirsin bu topik bize...çok begendim çok açıklayıcı ve ümit verici

Aynen benımde bugun oyle akıntım yok ama sol tarafım da batıyo soldan gelıyo yumoşlar. Dedığın dogru sabah daha ıyı ama bızde oğlan var mecbur gece artık olsun benkahvesını yapıyorum pekmezını verıyorum bı de saf cerez verıyorum cevız badem kuru kayısı kuru ıncır fındık ama işlenmemiş kuvvet olsun inşallah bu ay meleklerimiz bizimle olur :)

bitmedi canım bugün 5 gün 7 gün sürüyo sonra soğan kürüne başlıycam hayırdır neden karışıksın ?
Bu ay kullandık kuru yumurtlama gunumu anlamadım ya ona karışığım. Hep çalıştım ama şimdi 4 gun once yumurta akı akıntım geldı göğüsler şişti. Bugun 14. Gun yanı yumurtlama gorunuyor ama benım ıkı gundur bel agrım bugun daha şiddetli ve sol kasığımda batma var ama akıntı yok. Akşamda çalıştım bu gece de çalışıcam ama ne gun yumurtladım hiç fikrim yok

bu yazdıklarını yeni farkettim canım ne güzel bir topik olmuş uğur getirsin bu topik bize...çok begendim çok açıklayıcı ve ümit verici

Amin inşallah canım hepimize uğur getirsin ümit olsun umut olsun inşallah. Amacımız birbirimize faydalı olmak ümit vermek. Yolumuz ve amacımız bir.

Kızlar adetim 10 gün gecikti.
Ya hamileyim ya adet gecikmesi yasiyorum
Tatilde olduğumuz için kan testi yapamıyorum. Pazartesiyi bekliyorum mecbur.

Sabahları hafif şancim oluyor 5-6 gündür ama hasta olmadım daha.

cnm çok zaman geçmiş pozitifse testte çıkar zati

Black canım kanamam yok demiştim ya oldu fakat kocaman bir kan pıhtısı gelmiş :-( sanırım bebeğim tutunamadı :'(

canım içi su dolu küçük bi kese gördüysen o düşüktür. kan pıhtısı düşük değildir. günün geçmişmiydi? şüphedeysen hiç durma doktora git...

canım bak bende senin gibi olmak üzereydim sonra dedimki kendi kendime Allah yaratmak istemedi...
e O yaratmak istemediyse sana noluyo bacım? sen kimsin ki ister yaratııırr ister yaratmaz. böyle düşününce niye böyle oldu diyemedim....
ayrıca erken düşükler sağlıksız oldukları için düşerler. sağlıksız bir bebeğim olacağına düşsün daha iyi olur dimi ama?

teşekkür ederim canım inşallah Allah tüm isteyen herkese bebek nasip eder. Burada bekleyen arkadaşlarımıza da. bende pcos 17 yaşından beri var. 3-4 yıl doğum kontrol hapı kullandım. o iyice kilo yaptı 36 bedenden 44 bedene çıktım ve bu beni çok üzüyor. gittiğim her doktor farklı bişey söyledi bu ay soğan kürüne başladım inşallah onun faydasını görürüm yürüyüş ve spor ile desteklemeye çalışıyorum. dua edelim birbirimize.....

canım bende bi program var telefonumda takvimim diye oraya adetini kaç gün sürdüğünü giriyorsun ilişkiye girmen gereken günleri ve yumurtladığın günü gösteriyo sende indir istersen :26:

inşallahhhh canım ben çok korkuyorum üzülüyorum galiba çok da stres yapıyorum. soğan kürüne bu ay başladım gerçekten bir mucize içimi temizlediğine inanıyorum. her ay test yapıyorum belirtiler var diyorum ama sonuç hüsran.....

canım bende bi program var telefonumda takvimim diye oraya adetini kaç gün sürdüğünü giriyorsun ilişkiye girmen gereken günleri ve yumurtladığın günü gösteriyo sende indir istersen :26:

Adı ne cnm indirim valla

Rabbim tüm bebek isteyen arkadaşlara bebek nasip etsin. Bu arada soğan kuru pcos için çok iyi bir seçim ayrıca çörekotu kürü de iyi gelir diye düşünüyorum. Bilginiz olsun. Pcos yumurta kalitesini düşür. Arttırmak adına çörekotu kürü iyi gelecektir,

Adı ne cnm indirim valla

canım bence sen yinede çok takvime bağlı kalma adetten hemen sonra günaşırı daha garantiymiş ben 2 aydır takvim yöntemini kullandım sonuç kocaman bi negatif doktora söylediğimde herkesin yumurtlama zamanı farklı olur o programlar genellemeye göre yapılıyo dedi adetten hemen sonra bile yumurtlama olabiliyomuş

aminn inşaalllah canım. çörek otu ve bal mı ikisini duymuştum ama bal da kilo yapar o sıkıntı benim için

Bende normalde 14. Gun hıc sasmaz akıntı olur adet olcakmış gıbı kasık agrısı yumurta catlardı. Bu ay 4 gunoncesı yanı adetın 11. Gunu gıbı oldu akıntı ce apdet agrısı gıbı hafıf bı agrı bugun de belımı ıkıye yarıyolar sankı ve sol kasıgım batıyo anlamadım ben calışmalara devam edıyorum durmak yok :) adam bıktı benden valla her aksam yedırıyorum sonrası yataga çekiyorum. Eşim diyo bak bu ay olcak çok zormadın dıye ınsallah hepimiz kovusallık mınnaklara.

glifor sana yardım edecek merak etme. bunun yanında diyetinede dikkat et. çünkü pko=insülin direnci=kilo oda malum hamile kalmayı zorlaştırıyo.
glifor zaten insülin direnci için kullanılıyo tedaviye başlamış yani. unlu gıdalar ve tatlılardan uzak dur. spor yap ki vücuduna yardımcı ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…