Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Evt cnm yarın sağlık ocağında yazdırayım bari teşekkür ederim cnm. Aslında birşeye alerjim yok ama bu sene 30 a bastık butun hastalıklar çıktı valla. Rabbim dermansız dert vermesin buna da şükür.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy tavuk gibiyiz gercektende allah bagışlasın oglunu darısı başımıza inşallah

Amin canım inşallah. Oğlanda hemen hamile kalmıştım ama yaş 30 a gelince motor tırtladı valla :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Geçmiş olsun canım en kısa sürede kurtulursun inşallah ağrısından hadi inşallah hayırlısı senden mutlu haberler alıcaz inşallah ben buna inanıyorum sitres yapma

Canım bana hiç bişey demedi ya sadece 1 ay korunun dedi. Ne test ne kontrol. Sol kasığım ağrıyor bugün korkuyorum. Başka doktora gidecektim o da perşembeye gün veriyor. Devlete zaten gidemem izin alamam. Bebek düşünmezken de muayeneye gitmiştim yakın zamanda düşünüyorum demiştim sadece smir yaptı. Be yapsam bilemiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun canım en kısa sürede kurtulursun inşallah ağrısından hadi inşallah hayırlısı senden mutlu haberler alıcaz inşallah ben buna inanıyorum sitres yapma

Hepimiz güzel haber vericez cnm çalışmalar bu yönde :)

Ya bu ay yumurtamı takip edemedim çok erken yumurtladım sanıtım kürün etkisi. Hep vaktınde gelırdı yumurta akı. Bakalım adete kdr bı daha gelecek mı gelırse çift yumurtlamış olucam :)

Dünyanın en güzel Anne Adayları hayırlı günler geçmişe bakamadım ama herşey yolundadır inşallah ben kendimden umudu kestim yiyenlerimin olmasına sevinecem inşallah

Dünyanın en güzel Anne Adayları hayırlı günler geçmişe bakamadım ama herşey yolundadır inşallah ben kendimden umudu kestim yiyenlerimin olmasına sevinecem inşallah

Aaaaaaaaa neden miş ooo bak kızıyorum sana

Sakın bi daha duymıyım öyle sarıbalım ya niye kestin umudu de bakim bi

Aminnnn gülüm rabbim inşallah gönlüne göre verecek ben öyle hissediyorum

kıııııızzzzz neden öyle diyorsun ya umudu kesmek yok yapma böle neden böle düşündün şimdi :26:

Black canım kanamam yok demiştim ya oldu fakat kocaman bir kan pıhtısı gelmiş :-( sanırım bebeğim tutunamadı :'(

Seni üzecek tek kelime etmesine izin verme. Neden içini boşaltsın ki dik dur uygun bir dille cevabın ver kuzum

yok yawrum o yuzden degıl hamıle ya hanı uzulmesın dıye ıcını doksun dedım. kotu nıyetle yapmadgnı bılıyorum ama acıklama yapıp ıcını rahatlatsın.zaten bugun hıc konusmadım

Aaaaaaaaa neden miş ooo bak kızıyorum sana

Sakın bi daha duymıyım öyle sarıbalım ya niye kestin umudu de bakim bi

Cnm benim hala adet yok ortada bu ilaçta bitmek üzere bilmiyorum bu ay bende olmucak galiba iltihaplardan kurtulup öyle hamile kalacam gibi geliyo önce onları yok etmem lazım

yok yawrum o yuzden degıl hamıle ya hanı uzulmesın dıye ıcını doksun dedım. kotu nıyetle yapmadgnı bılıyorum ama acıklama yapıp ıcını rahatlatsın.zaten bugun hıc konusmadım

Biraz üzerinden zaman geçmesi ikiniz için de en iyisi canım benim. Sen nasılsın

yaaaaa canım inş düşündüğün gibi düşük değildir
Canim dün kahverengi leke gelmişti gece de sol kasıgım ki yumurta sol taraftaydı çok ağırdı kocaman bir kan pıhtısi gelmiş sonrada kanamam başladı bence bu düşük böyle durumda bir dahaki ay hamile kalamam mı yani

yaaaaa canım inş düşündüğün gibi düşük değildir
Canim dün kahverengi leke gelmişti gece de sol kasıgım ki yumurta sol taraftaydı çok ağırdı kocaman bir kan pıhtısi gelmiş sonrada kanamam başladı bence bu düşük böyle durumda bir dahaki ay hamile kalamam mı yani

yoo niye kalamayasın ki canım kalırsın tabiki o senin dediğin daha büyük düşüklerde hani kürtaj oluyorlar ya öyle

Black canım kanamam yok demiştim ya oldu fakat kocaman bir kan pıhtısı gelmiş :-( sanırım bebeğim tutunamadı :'(

Kuzum sakın aklına kötü bişey gelmesin o pırtıyı hemen suya tut eyer dagılır yok olursa düşük deyildir bazi annelerde oluyo hemen doktora git ve progestan hapı ve iğnesi kullan allahın izniyle bişey yok inşallah

bugun daha ıyıyım tatlım.dun esımden gızlı gızlı agladım ama farkettı sonra agladıgımı. o da kendını kotu hıssettı. sen aglayınca ben kendımı sucluyorum dedı. kesın bende bısey war dedı fln. bı yandan hemen kendımı topladım onu tesellı ettım. sonra gece dusundum. Allahım dedım kendımı sana teslım edıyorum pes edıyorum sen herseyın ıyısını dogrusunu bılırsın dedım. bu dunyadan olan bıten herseyın bır nedenı wardır dedım. elbet bunda da wardır bı hayır dedım..

zaten su an arkadasımla konussam trıp yaparım onu uzerım. ve ben oldum olası hamılelere kıyamam uzulmelerını ıstemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…