- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.321
neyse hadi kulak iltihabı da zordur zira...
bende de eşimde de alerji var mevsimsel.. dr bize bir alerji hapı verdi ben her gün alıyorum bahar geçene kadar da alacağım belki öyle bir ilaçla sen de rahatlarsın...
aynen yaaa hap kullanarak korunanlar bile ilk ayda hamile kalıyor nasıl oluyor ben de anlamadım sormak lazım:))))
ayy tavuk gibiyiz gercektendeallah bagışlasın oglunu darısı başımıza inşallah
Merhaba kızlar çok şükür kulakta iltihap yok ama butun testler yapıldı nedenı bulunamadı. Kayınvalidemde de olmuş ona alerjık demişler benımde alerjık sanırım. Benım bugun yumurtlama gunum sözde ama ne akıntı var ne bısey. Dun akşam azcık vardı değerlendirdik bugun hiç bişey yok. Derde kaldık yumurtlamayla valla yaaa...
Neyse ben çörekotu kürünü kestim. Şiddetli bel ağrım var minibuste ayakta gıderken ıkıye kestıler belımı sankı. Benım rahmım arkaya donuk belıme yakın bu yuzden oğluma da hamileyken bel ağrısı çok çektım. Bi de sol kasığımda garip bi ağrı var muhtemel soldan yumurtluycam oğlumda da soldan yumurtladım ve hep solumda taşıdım onu. Bakalım hayırlısı inşallahhh...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saol cnm.benim ilk kimyasal gebelikti kanda sıfırlanınca sorun kalmadı.2. kürtaj oda 2 aylık kalp atışı yok.ya ihmalmi bilmiyorum kan artışı yavaş bulundu 468,700,1050 ve en son 1450 normalde 2 günde artması gerekiyo bende 4 günde az artış 7.hafta kalp atışı yok kürtaj oldum.ama bana doktorum hiç korunmak yok dedi.kan pıhtılaşması varmı diye araştırıldı oda yok.ama yinede şimdi gebelik olsa corasprin kullancam.sen tadavi göreli ne kadar oldu ne kullandın.üzülme cnm yine olur ve sonuna kadar sürer kucağına alırsın inşllh :)
Geçmiş olsun canım en kısa sürede kurtulursun inşallah ağrısından hadi inşallah hayırlısı senden mutlu haberler alıcaz inşallah ben buna inanıyorum sitres yapma
Dünyanın en güzel Anne Adayları hayırlı günler geçmişe bakamadım ama herşey yolundadır inşallah ben kendimden umudu kestim yiyenlerimin olmasına sevinecem inşallah
Hepimiz güzel haber vericez cnm çalışmalar bu yönde :)
Ya bu ay yumurtamı takip edemedim çok erken yumurtladım sanıtım kürün etkisi. Hep vaktınde gelırdı yumurta akı. Bakalım adete kdr bı daha gelecek mı gelırse çift yumurtlamış olucam :)
Dünyanın en güzel Anne Adayları hayırlı günler geçmişe bakamadım ama herşey yolundadır inşallah ben kendimden umudu kestim yiyenlerimin olmasına sevinecem inşallah
Black canım kanamam yok demiştim ya oldu fakat kocaman bir kan pıhtısı gelmiş :-( sanırım bebeğim tutunamadı :'(
Seni üzecek tek kelime etmesine izin verme. Neden içini boşaltsın ki dik dur uygun bir dille cevabın ver kuzum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aaaaaaaaa neden miş ooo bak kızıyorum sana
Sakın bi daha duymıyım öyle sarıbalım ya niye kestin umudu de bakim bi
yok yawrum o yuzden degıl hamıle ya hanı uzulmesın dıye ıcını doksun dedım. kotu nıyetle yapmadgnı bılıyorum ama acıklama yapıp ıcını rahatlatsın.zaten bugun hıc konusmadım
Canim dün kahverengi leke gelmişti gece de sol kasıgım ki yumurta sol taraftaydı çok ağırdı kocaman bir kan pıhtısi gelmiş sonrada kanamam başladı bence bu düşük böyle durumda bir dahaki ay hamile kalamam mı yaniyaaaaa canım inş düşündüğün gibi düşük değildir
yok yawrum o yuzden degıl hamıle ya hanı uzulmesın dıye ıcını doksun dedım. kotu nıyetle yapmadgnı bılıyorum ama acıklama yapıp ıcını rahatlatsın.zaten bugun hıc konusmadım
Canim dün kahverengi leke gelmişti gece de sol kasıgım ki yumurta sol taraftaydı çok ağırdı kocaman bir kan pıhtısi gelmiş sonrada kanamam başladı bence bu düşük böyle durumda bir dahaki ay hamile kalamam mı yaniyaaaaa canım inş düşündüğün gibi düşük değildir
Canim dün kahverengi leke gelmişti gece de sol kasıgım ki yumurta sol taraftaydı çok ağırdı kocaman bir kan pıhtısi gelmiş sonrada kanamam başladı bence bu düşük böyle durumda bir dahaki ay hamile kalamam mı yani
Black canım kanamam yok demiştim ya oldu fakat kocaman bir kan pıhtısı gelmiş :-( sanırım bebeğim tutunamadı :'(
Biraz üzerinden zaman geçmesi ikiniz için de en iyisi canım benim. Sen nasılsın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?