- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
- 128
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.221
Ellerine emeğine sağlık Allahim razi olsun inşallah hayırlı uğurlu olur bu liste :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anam ne çokmuşuz yawww
Amin canim cumlenizden razi olsun Rabbim. Siz olmasaniz bu kadar kalabalık bir dostluğumuz olmazdi bizimde. İnşallah hep birlikte hamis olalim canlar.
Sorma bacim günden güne cogaliyoruz maşallah : nazar:
Antibiyotiksiz geçmiyo bitanem yaa
Ya kuzum kulağımda yine iltihap oldu motor çalışıyor şimdi dr a gitsem ki mecbur gidicem başımı ağrıtttı iki saatte antibiyotik vericek kullanırsam bebeğe etkisi olur mu yaa
Aboww olsun cnm geç sayılmaz beline cnm şifa olsun bebişe sıcaklık olsun biraz yakıyor ilk gün. sonra daha geçiyor acısı canım.
kıslar bende benim bildiğimi yazayım;
3 ay üst üste 7 gün adet olduysanız adetiniz 7 gündür geri kalan günlerde gelen kanama özürdür. namaz kılabilirsiniz ilişkiye giremezsiniz.
7 gün olan adetiniz 3 ay üst üste diyelimki 10 gün oldu artık adetiniz 10 gündür.
bi ay 7 gün oldunuz bi ay 8 gün olyosunuz 7. gün namaza başlayabilirsiniz. ilişki için 8. günün bitmesini beklemeniz lazım.
özürlüykende her namaz vakti abdest almanız lazım. ezan Allah ü ekber dedi abdest aldınız bir daha ki vaktin ezanı Allah ü ekber dediğinde abdestiniz bozulur
umarım faydalı olabilmişimdir:44:
Bu arada kulakta motordan çok traktör başladı yahuu
Blackberry34 ya ikimizin BATi ayni biz ne zaman yumurtlayacagiz :) Takvime gore yarin
Canim hamilelerde kullanilan agri kesici igneler var sen hamilelik suphesi oldgunu belirt o igneden yaparlar.once senin sagligin.saglam kafa saglam vucutta,saglam bebek saglam annede bulunur.yok ben ilac falan istemiyorum diyosan simdi gidip yatagina uyumaya calisyosun.inan uyuyunca insan unutuyo.
Tatlım sen yakı denedinmi hic?
Sağol canım faydalı olmazmi oldu tabi öğrenmiş olduk:)
Faydalı olmaz mı canım çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın sağol
Bu arada kulakta motordan çok traktör başladı yahuu
Canim agrisi inan silinti değil benim derdim iltihapta. Soğan kuru kulağa etki eder mi Acep kuru yapsam iltihabi cozse olar mi?
ay çok sevindim.
waysofmom şu anda kendine çok dikkat etmen lazım. ben düşük yaptığımda bana hiç bişey yaptırmadılar. yelekle çorapla gezdirdiler. istirahat ettirdiler. aynısı senin içinde geçerli bırak işi gücü
kızım bak git:122: o kulaklarından tavana asarım seni hah
Ah canım bugün işyerinde yaptığım işi görsen sen kaç kez terledim kurudum bilmiyorum. Kaç kez merdiven indim çıktım. Ama sol kasığımda çok ağrı var bu akşam. Sanki içinde gaz var gibi batıyorözel sektör insanın canına okuyor
ay çok sevindim.
waysofmom şu anda kendine çok dikkat etmen lazım. ben düşük yaptığımda bana hiç bişey yaptırmadılar. yelekle çorapla gezdirdiler. istirahat ettirdiler. aynısı senin içinde geçerli bırak işi gücü
kızım bak git:122: o kulaklarından tavana asarım seni hah
Canim sogan kuru akinti ve idrar sokmez mi ve senin ovulsyn donemin yapma bence canim.mutlaka hamilelikte kullanilan bi antibiyotik vardir.
Ah canım bugün işyerinde yaptığım işi görsen sen kaç kez terledim kurudum bilmiyorum. Kaç kez merdiven indim çıktım. Ama sol kasığımda çok ağrı var bu akşam. Sanki içinde gaz var gibi batıyorözel sektör insanın canına okuyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
izin al rapor al istirahat al. zorlama kendini sıkıntı yapmasın sonra:44:
cnm doğal yolla yumurtlanmadığı için ilaçla uyarıldığı için 10.gün yeterli oluyo aşılamada çünki sonrasında ilişkide önermedi çünki tek yumurta ve başka oluşan yok.o yüzden kesin negatif yani...doktorlara kalsa beni 2 sene ilaçla süründürdü sonra aşılama bunu yapmayıda ben istedim beklemek istemiyorum dedim.kısmet ya bakıyosun ilk gece kalanlar var...umarım aşılamaya kalmadan alırsın müjdeli haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?