Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Ellerine emeğine sağlık Allahim razi olsun inşallah hayırlı uğurlu olur bu liste :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canim cumlenizden razi olsun Rabbim. Siz olmasaniz bu kadar kalabalık bir dostluğumuz olmazdi bizimde. İnşallah hep birlikte hamis olalim canlar.

anam ne çokmuşuz yawww

Sorma bacim günden güne cogaliyoruz maşallah : nazar:

Blackberry34 ya ikimizin BATi ayni biz ne zaman yumurtlayacagiz :) Takvime gore yarin

Bu arada kulakta motordan çok traktör başladı yahuu

Tatlım sen yakı denedinmi hic?

Canim hamilelerde kullanilan agri kesici igneler var sen hamilelik suphesi oldgunu belirt o igneden yaparlar.once senin sagligin.saglam kafa saglam vucutta,saglam bebek saglam annede bulunur.yok ben ilac falan istemiyorum diyosan simdi gidip yatagina uyumaya calisyosun.inan uyuyunca insan unutuyo.

Faydalı olmaz mı canım çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın sağol

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Blackberry34 ya ikimizin BATi ayni biz ne zaman yumurtlayacagiz :) Takvime gore yarin

Valla cnm bende az önce peceteye WC de beyaz akinti geldi. İki gün önce de camasirima geldi. Bu ay anlamadim valla bende zambakcim yaş ama bugün yarin caliscam ben bi de yarim catlatma için incir havuç kuru yapim diyorum ama erken yumurtladiysam silinti yaparmi acaba bel agrim vardi bugün ama klasik agrim yok. Çörekotu kuru de kullandim karisti bu ay

Canim agrisi inan silinti değil benim derdim iltihapta. Soğan kuru kulağa etki eder mi Acep kuru yapsam iltihabi cozse olar mi?

Tatlım sen yakı denedinmi hic?

Yok cnm denemedim bu ay deniyxektim almaya firsat olmadi desem yeri oglandan firsat olmadi. Yarin almaya istiyorum denemek de fayda var en azindan yumurtlama zamanında. :)

Sağol canım faydalı olmazmi oldu tabi öğrenmiş olduk:)
Faydalı olmaz mı canım çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın sağol

ay çok sevindim.
waysofmom şu anda kendine çok dikkat etmen lazım. ben düşük yaptığımda bana hiç bişey yaptırmadılar. yelekle çorapla gezdirdiler. istirahat ettirdiler. aynısı senin içinde geçerli bırak işi gücü

Bu arada kulakta motordan çok traktör başladı yahuu

kızım bak git:122: o kulaklarından tavana asarım seni hah

Canim agrisi inan silinti değil benim derdim iltihapta. Soğan kuru kulağa etki eder mi Acep kuru yapsam iltihabi cozse olar mi?

Canim sogan kuru akinti ve idrar sokmez mi ve senin ovulsyn donemin yapma bence canim.mutlaka hamilelikte kullanilan bi antibiyotik vardir.

Ah canım bugün işyerinde yaptığım işi görsen sen kaç kez terledim kurudum bilmiyorum. Kaç kez merdiven indim çıktım. Ama sol kasığımda çok ağrı var bu akşam. Sanki içinde gaz var gibi batıyor özel sektör insanın canına okuyor

izin al rapor al istirahat al. zorlama kendini sıkıntı yapmasın sonra:44:

Lazim arada valla :)

Canim sogan kuru akinti ve idrar sokmez mi ve senin ovulsyn donemin yapma bence canim.mutlaka hamilelikte kullanilan bi antibiyotik vardir.

Canim gorumcem hamileyken çok fazla agumentin içti. Bende ondan aksam üst solunum yollarına iyi hem. Başka turlu gecmiyo bende bu illet.

Ay kiyamam yaa Allah yardimcin olsun cnm ne isle mesgulsun?

izin al rapor al istirahat al. zorlama kendini sıkıntı yapmasın sonra:44:

Kan testi için bile zor izin aldım o günde bebeğimin gittiğini öğrendim zaten valla canım cumartesiyi iple çekiyorum çok yorgun hissediyorum bu hafta. Alerjimde var hapşırık geniz akıntısı ah anacım yakın olsaydı da baksaydı bana

hmm anladim canim, ama olsun sonucta hep umut var, calismaya devam insallah hepimiz bu güzel haberi aliriz da bebislerimizle ilgili konularda paylasimlarda bulunuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…