Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Tatlim sen reglimi oluyorsun yoksa baska bi durummu gecmis yazılarını pek okuyamadimda :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım kimyasal gebelik geçirdim düşük yaptım 18 Mayıs'ta başladı. Bugün sadece çok çok az lekelenme oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün 5. günüm daha canım bekleyeyim biraz daha. Tamamen bitmezse de 10. günün geçmesini beklerim. Çok sağol canım

canım düşük yaptığın için kanama tamamen kesilene kadar akıntın normale dönene kadar bekliyceksin. sen şuan lahusa gibi sayılıyorsun üşütme aynı lahusa gibi davran

slm cnm geçmiş olsun kilo vermek çok zor biliyorum ama vermelisin...senin gibi pcolu olan birçok arkadaş var bebeğine kavşan.7 aylık evliyim deyip sakın ihmal etme tedavini ol zamana bırakmak bazen daha kalıcı kısırlığa yol açıyor...şimdiye kadar gördüğün tedavi var mı?

Canım kimyasal gebelik geçirdim düşük yaptım 18 Mayıs'ta başladı. Bugün sadece çok çok az lekelenme oldu

Cok geçmiş olsun canım bekle o zaman biraz daha inşallah saglikli bir gebelik tekrar oluşur Rabbim in izniyle dua edelim bol bol

hoş geldin cnm
canım doktor kontrolünde değilmisin?:44:

canım düşük yaptığın için kanama tamamen kesilene kadar akıntın normale dönene kadar bekliyceksin. sen şuan lahusa gibi sayılıyorsun üşütme aynı lahusa gibi davran

Ayy içim sızladı lohusa gibi deyince.. Allah beterinden saklasın napalım. Sol kasığımda ağrıyor bugün çok koşturdum ondan sanırım. Dediğin doğru dikkat etmeliyim canım

geçmiş olsun tatlım bende aynı durumu yaşadım 1 buçuk yıl önce geçen yılda 2 aylık kürtaj oldum.ama lohusa sayılırsın o zaman daha yeni 40 güne kadar yolu var kesildiği zaman başlarsın namazına...umutlu ol inşlh bidahakine

Canım her zaman antibiyotik gerektiriyor mu? Biraz korusan kendini geçmez mi

Antibiyotiksiz geçmiyo bitanem yaa

Mazlumu getirin bana diyosun yani noldu tatlim hayirdir.de bakem

Ya kuzum kulağımda yine iltihap oldu motor çalışıyor şimdi dr a gitsem ki mecbur gidicem başımı ağrıtttı iki saatte antibiyotik vericek kullanırsam bebeğe etkisi olur mu yaa

aaaaa blackberryyy ben yakıyı gecen hafta almıstım hatta senlede konusmustuk ama ben onu kullanmayı unuttum sımdı senın yaızını okuyunca aklıma geldı

onu belımemı yapıstıcam tam nerede olacak saçma bır soru ama ılk defa yapıcamda

Aboww olsun cnm geç sayılmaz beline cnm şifa olsun bebişe sıcaklık olsun biraz yakıyor ilk gün. sonra daha geçiyor acısı canım.

onu belımemı yapıstıcam tam nerede olacak saçma bır soru ama ılk defa yapıcamda

Evliyy merhaba canım bende yumurtlama gunlerim de belime tam kalça üstüne eşim yapıştırıyor 5dk sonrada iliksi oluyor bu ay öyle deniyorum bakalim hayırlısı :)

Cok geçmiş olsun canım bekle o zaman biraz daha inşallah saglikli bir gebelik tekrar oluşur Rabbim in izniyle dua edelim bol bol

Âmin canım benim inşallah çok sağol. Rabbim bizim için en hayırlısını verir

Merhaba canım, kuzenimde seninle anı durumdaydı ve kiloyla birlikte troiti de yükseldi. Şu anda bir kızı var 2 yaşında. Öncelikle bebeğin olacağına inanman gerekiyor. Onun yaptıklarını söylüyorum canım. Her ay soğan kürü yaptı adet bitiminde ki düzenli adeti oldu bu yolla. Sonra düzenli spor salonuna gitti hergün en az 1 saat. Ve troiti içinde ilaç verdi dr ilacı kullandı. Soğan küründen 2-3 ay sonra hamile kaldı çünkü soğan kürüyle düzenli de yumurtlamaya başladı. İnşallah sana da şifa olsun tatlım tez vakit bebeğine kavuşursun inşallah.

Çok sağol kuzum sana da çok geçmiş olsun kürtaj nedendi gerçi konuşmak istemezsen anlatma. Allah tez vakitte hayırlısıyla kucaklarımızı doldursun inşallah. Umutluyum canım ama burukluk oluyor işte. Kimyasal gebelik sonrası kontrole çağırmış mıydı doktorun yada test falan istedi mi. Benimki bir adet gör o zamana kadar korun dedi sadece ama çoğu doktor kontrol ediyormuş. Başa gelmeyince bilmiyor insan durmadan araştırıyorum iyice allak bullak oldum

Canım cok gecmis olsun bilemem ne kadar faydalı olur ama i.saracoglu gecenlerde sarımsak suyu kulak icin demişti bi araştır istersen ilac kullanmak istemiyorsan eğer bi bak derim; (

Listemiz nasıl kızlar?

Tatlım eğer bu halin 10 günü gectiyse kılabilirsin diye biliyorum ben :)

onuncu günden sonra özür sayılıyor.sadece her namaz vakti abdest tazeliyceksin cnm

5.ci gundeymis kılabilir mi yani ?ben 10gunden sonra diye biliyordum ama ?

kıslar bende benim bildiğimi yazayım;

3 ay üst üste 7 gün adet olduysanız adetiniz 7 gündür geri kalan günlerde gelen kanama özürdür. namaz kılabilirsiniz ilişkiye giremezsiniz.

7 gün olan adetiniz 3 ay üst üste diyelimki 10 gün oldu artık adetiniz 10 gündür.

bi ay 7 gün oldunuz bi ay 8 gün olyosunuz 7. gün namaza başlayabilirsiniz. ilişki için 8. günün bitmesini beklemeniz lazım.

özürlüykende her namaz vakti abdest almanız lazım. ezan Allah ü ekber dedi abdest aldınız bir daha ki vaktin ezanı Allah ü ekber dediğinde abdestiniz bozulur

umarım faydalı olabilmişimdir:44:

Sağol canım faydalı olmazmi oldu tabi öğrenmiş olduk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…