- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.181
Insaallah hamilesindir bekliyoruz haberlerini cnm.
nasıpse ınsallah werırırm canım
Ya benim sanırım yine ortakulak iltihabım nüksetti yine deli olcam ya akşam akşam. Sol kulağımın içinde nasıl motor çalışıyor yaa. Dr a gitsem antibiyotik vericek gitmesem başım dönüyo bu sesten napıcam ben cancaazlar yaa..
Ya benim sanırım yine ortakulak iltihabım nüksetti yine deli olcam ya akşam akşam. Sol kulağımın içinde nasıl motor çalışıyor yaa. Dr a gitsem antibiyotik vericek gitmesem başım dönüyo bu sesten napıcam ben cancaazlar yaa..
Doktora gidicen mecbur kuzu...
Önce kendi sağlığın...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mecbur doktora gitcen başka napcan ki?
Kızlar çok az lekelenmelerim oluyor. Namaz kılmak istiyorum bunlar tamamen bitene kadar beklemeli miyim. Bugün mesela 1-2 damla ancak gelmiştir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok sinirim bozuldu yaa meyra ya ihtiyacım vaar...
Kuzum hayır olsun
Kızlar çok az lekelenmelerim oluyor. Namaz kılmak istiyorum bunlar tamamen bitene kadar beklemeli miyim. Bugün mesela 1-2 damla ancak gelmişti
Kulak iltihabım nüksetti cnm ya motor çalışıyo kulağımın içinde. Doktora gitsem antibiyotik vericek 1 mg
Çok sinirim bozuldu yaa meyra ya ihtiyacım vaar...
Kızlar çok az lekelenmelerim oluyor. Namaz kılmak istiyorum bunlar tamamen bitene kadar beklemeli miyim. Bugün mesela 1-2 damla ancak gelmiştir
30 nisan adetimdi...4.gün klomen günde 5 tane adetin 11.günü 1 yumurta ile aşılama yapıldı 12 mayıs...dün tahlil yaptım evde idrar pozitif heveslendim hemen kan yaptım negatif.crinone jel kullanıyorum o pozitif yapmış.şimdi adet bekliycem ve birkaç ay ara vericem bakalım...sen aşılama yaptınmı?
Tmm cnm bilgi acinca yapim ise gitmedim yahu kesimde istemiyorsan zorlama kendini dedi BN de görmedim pek isteğim yoktu zatii
aaaaa blackberryyy ben yakıyı gecen hafta almıstım hatta senlede konusmustuk ama ben onu kullanmayı unuttum sımdı senın yaızını okuyunca aklıma geldı
Tatlım eğer bu halin 10 günü gectiyse kılabilirsin diye biliyorum ben :)
ama erkenmis daha hemen cikmaz, 10 gün olmus. ben simdilik dogal yollardan deniyorum, zaten uzun zaman olmadigi icin doktor yapmaz sanirim. ama böyle de ne zaman yumurtladim aman kacti mi diye kafayi yedim :)
Bugün 5. günüm daha canım bekleyeyim biraz daha. Tamamen bitmezse de 10. günün geçmesini beklerim. Çok sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?