• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün kitaplarını okuduğunuz yazar ya da şair var mı?

Sarissa

uyudun uyanmadın olacak..
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
9.766
37
358
Diğer
ben düşünüyorum da bazı yazarların kitaplarının çoğunu okumuş olmama rağmen sanırım "bütün kitaplarını okudum" diyebileceğim bir yazar yok.
sizin var mı?

ben ÜSTÜN DÖKMEN hocanın bütün kitaplarını okudum.Hoca deyişim saygıdan.

Amin Maalouf ,Ahmet Ümit,J.R.R. Tolkien,J.K. Rowling, Paulo Coelho,Zülfü Livaneli nin kitaplarını bulabildiğimce okuyorum diğer yazarlarda pek devamlılığım olmadı henüz..

amin maalouf, alfred camus seriyi tamamladım. nermi uygurdan 2 tane kaldı. kafkadan günlükler 2 elimde o da bitince kafka tam olacak.hihoyyyt

jean-cristophe garange,
maxime chattam
tess geritson
glean meade
elif şafak
meave binchy
ahmet ümit
zeki kayahan coşkun
erdal demirkıran
sunay akın
paulo chelo
agatha cristie
bunun dışında tek bir kitabı olan yada benim 1 kitabını okuyupta çok beğendiğim yazarlarda vardır ama bunların bütün kitaplarını bitirdim

Son düzenleme:
jean-cristophe garange,
maxime chattam
tess geritson
glean meade
elif şafak
meave binchy
ahmet ümit
zeki kayahan coşkun
erdal demirkıran
sunay akın
paulo chelo
agatha cristie
bunun dışında tek bir kitabı olan yada benim 1 kitabını okuyupta çok beğendiğim yazarlarda vardır ama bunların bütün kitaplarını bitirdim

Vaovvv tebrik ederim. Kitaplarının hepsini okuduğun yazar gerçekten çoktur. vereliniortak
Pek çok kitabını okuduğum bir sürü kişi sayabilirim ama hepsini okuduğumu söyleyebileceğim kimse yok maalesef.
En fazla iki üç kitabı olup da bitirdiğim yazarlar var onları da ben saymıyorum.

Jane Austen
Cezmi Ersöz
Judith McNaught ( Cevirisi Türkçe olan )
Julia Quinn ( " " )
Julie Garwood ( " " )
Sabrina Jeffries ( " " )
Paulo Coelho (" " )
Erdal Demirkıran
Doğan Cüceloğlu
Üstün Dökmen
Sabiha Keskin Paktuna
Elif Şafak
Nevzat Tarhan
İrvin Yalom

Vaovvv tebrik ederim. Kitaplarının hepsini okuduğun yazar gerçekten çoktur. vereliniortak
Pek çok kitabını okuduğum bir sürü kişi sayabilirim ama hepsini okuduğumu söyleyebileceğim kimse yok maalesef.
En fazla iki üç kitabı olup da bitirdiğim yazarlar var onları da ben saymıyorum.

evet 2-3 kitabı olan bazen 1 kitabı olan yazarlarda var...
bulunduğum ilçenin kütüphanesine üyeyim ve kendime beğendiğim yazarların kitap listesini oluşturuyorum bulabildiğimi okuyorum :)))

AHMET ÜMİT''in bütün kitaplarını okudum adam öylesine yazmıyor tüm kitapları sürükleyici sıkıntı yaratmıyor insanda.Paulo chelo, Adam Fawer
Agatha cristie en çok takip ettiğim yazarlar :kahve:

AHMET ÜMİT''in bütün kitaplarını okudum adam öylesine yazmıyor tüm kitapları sürükleyici sıkıntı yaratmıyor insanda.Paulo chelo, Adam Fawer
Agatha cristie en çok takip ettiğim yazarlar :kahve:

adam fawer olasılıksız müthişti ama empati de aynı akıcılığı ve sürükleyiciliği tutturamadı olasılıksız empatiden daha kısaydı ama daha güzeldi..
empatiden sonra adam fawer i takip etmedim..
ahmet ümit ninattanın bileziği ( dğrudur inşallah) en sevdiğim kitaptı :)

Akıcılık açısından evet olasılıksız daha iyiydi fakat adapte olmak güç biraz empatiye .Ahmet ümit in en kısa kitabıydı Ninatta.mirmirmirmir Ahmet Ümit'in Beyoğlu Rapsodisini tavsiye ederim

jean cristophe garange ın tüm kitaplarını okudum.onun dışında tüm kitaplarını okuduğum bi yazar yok sanırım

jean cristophe garange ın tüm kitaplarını okudum.onun dışında tüm kitaplarını okuduğum bi yazar yok sanırım

maxime chattam
glean meade ( buz kapanı)
tess geritson ve
dan brown bunların kitaplarınıda dene bak gör bunlarıda bitirirsin..
jean-cristophe garange seven bunlarıda sever bence :)

Back