Bütün kitaplar 3-4-5 tl, 25 tl üzeri kargo ücretsiz

lavincimmm daha önce konuştugumuz fakat bi türlü alamadıgım kitapları uygun oldugun bir zaman alabilirim canımm

lavincimmm daha önce konuştugumuz fakat bi türlü alamadıgım kitapları uygun oldugun bir zaman alabilirim canımm

Canim senden bir daha haber cikmayinca vazgectigini dusunmustum. Ne zaman istersen ozelden yaz bana gondereyim.

Canim senden bir daha haber cikmayinca vazgectigini dusunmustum. Ne zaman istersen ozelden yaz bana gondereyim.

şimdi konudan bildirim gelince aklıma geldi canım, haber vermeyi unutmuşum ben sana
şu an ordu evindeyim de buraya kargo gönderilmiyor sanırım. arkadaşın evinin adresini öğreneyim hemen yolayacagım canım sana

Tamam canim ben senden haber bekliyorum. Bu arada yeni eklenen kitaplarim oldu. Istediklerini degostirebilirsin ya da ekleyebilirsin.

Çeşminaz canım istediklerinin son hali nedir bana tekrar yazar mısın?

9.Düğün Hediyesi-Lucy Kevin-6 tl
10.Sonsuza Kadar Aşk-Deborah Raney-5 tl
14.Ben Senin Bildiğin Kızlardan Değilim-Siobhan Vivian-4 tl
15. Bir Çift Yürek-Marlo Morgan- 3 tl
16.Çikolata-Joanne Harris-4 tl

bunlar canım istediğim kitaplar eğer önümüzdeki hafta gönderebilirsen memleketteyim şuan, direk elime ulaşır. ama zor olacaksa senin için daha sonra da gönderebilirsin. sana nasıl uygunsa öyle yapalım

Önümüzdeki hafta gönderebiliri, sorun olmaz canım. Bunlar 22 yapıyor, istersen bir kitap daha seç kargo benden olsun

Beyoğlu'nun En güzel Abisi-Ahmet Ümit satıldı. Diğer kitaplarım hala yeni sahiplerini bekliyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…