lavincimmm daha önce konuştugumuz fakat bi türlü alamadıgım kitapları uygun oldugun bir zaman alabilirim canımm
Canim senden bir daha haber cikmayinca vazgectigini dusunmustum. Ne zaman istersen ozelden yaz bana gondereyim.
Tamam canim ben senden haber bekliyorum. Bu arada yeni eklenen kitaplarim oldu. Istediklerini degostirebilirsin ya da ekleyebilirsin.şimdi konudan bildirim gelince aklıma geldi canım, haber vermeyi unutmuşum ben sana
şu an ordu evindeyim de buraya kargo gönderilmiyor sanırım. arkadaşın evinin adresini öğreneyim hemen yolayacagım canım sana
Tamam canim ben senden haber bekliyorum. Bu arada yeni eklenen kitaplarim oldu. Istediklerini degostirebilirsin ya da ekleyebilirsin.
tamam canım bakıp haber veririm ben sana
Çeşminaz canım istediklerinin son hali nedir bana tekrar yazar mısın?
Önümüzdeki hafta gönderebiliri, sorun olmaz canım. Bunlar 22 yapıyor, istersen bir kitap daha seç kargo benden olsun9.Düğün Hediyesi-Lucy Kevin-6 tl
10.Sonsuza Kadar Aşk-Deborah Raney-5 tl
14.Ben Senin Bildiğin Kızlardan Değilim-Siobhan Vivian-4 tl
15. Bir Çift Yürek-Marlo Morgan- 3 tl
16.Çikolata-Joanne Harris-4 tl
bunlar canım istediğim kitaplareğer önümüzdeki hafta gönderebilirsen memleketteyim şuan, direk elime ulaşır. ama zor olacaksa senin için daha sonra da gönderebilirsin. sana nasıl uygunsa öyle yapalım
Önümüzdeki hafta gönderebiliri, sorun olmaz canım.
tamamdır canım o zaman, teşekkür ederim şimdiden
İstersen bir kitap daha seç, kargo benden olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?