• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün kitaplar 3-4-5 tl, 25 tl üzeri kargo ücretsiz

Yalancinin Gunlugu-5tl
IMG_20141007_124245.webp

lavincimmm daha önce konuştugumuz fakat bi türlü alamadıgım kitapları uygun oldugun bir zaman alabilirim canımm :KK51:

Canim senden bir daha haber cikmayinca vazgectigini dusunmustum. Ne zaman istersen ozelden yaz bana gondereyim.

şimdi konudan bildirim gelince aklıma geldi canım, haber vermeyi unutmuşum ben sana o_O
şu an ordu evindeyim de buraya kargo gönderilmiyor sanırım. arkadaşın evinin adresini öğreneyim hemen yolayacagım canım sana :KK51:

şimdi konudan bildirim gelince aklıma geldi canım, haber vermeyi unutmuşum ben sana o_O
şu an ordu evindeyim de buraya kargo gönderilmiyor sanırım. arkadaşın evinin adresini öğreneyim hemen yolayacagım canım sana :KK51:
Tamam canim ben senden haber bekliyorum. Bu arada yeni eklenen kitaplarim oldu. Istediklerini degostirebilirsin ya da ekleyebilirsin.

Çeşminaz canım istediklerinin son hali nedir bana tekrar yazar mısın?

9.Düğün Hediyesi-Lucy Kevin-6 tl
10.Sonsuza Kadar Aşk-Deborah Raney-5 tl
14.Ben Senin Bildiğin Kızlardan Değilim-Siobhan Vivian-4 tl
15. Bir Çift Yürek-Marlo Morgan- 3 tl
16.Çikolata-Joanne Harris-4 tl

bunlar canım istediğim kitaplar :KK68: eğer önümüzdeki hafta gönderebilirsen memleketteyim şuan, direk elime ulaşır. ama zor olacaksa senin için daha sonra da gönderebilirsin. sana nasıl uygunsa öyle yapalım :KK51:

9.Düğün Hediyesi-Lucy Kevin-6 tl
10.Sonsuza Kadar Aşk-Deborah Raney-5 tl
14.Ben Senin Bildiğin Kızlardan Değilim-Siobhan Vivian-4 tl
15. Bir Çift Yürek-Marlo Morgan- 3 tl
16.Çikolata-Joanne Harris-4 tl

bunlar canım istediğim kitaplar :KK68: eğer önümüzdeki hafta gönderebilirsen memleketteyim şuan, direk elime ulaşır. ama zor olacaksa senin için daha sonra da gönderebilirsin. sana nasıl uygunsa öyle yapalım :KK51:
Önümüzdeki hafta gönderebiliri, sorun olmaz canım. Bunlar 22 yapıyor, istersen bir kitap daha seç kargo benden olsun:KK49:

Beyoğlu'nun En güzel Abisi-Ahmet Ümit satıldı. Diğer kitaplarım hala yeni sahiplerini bekliyor:)

Back