- 2 Temmuz 2014
- 362
- 123
- 53
İyi bir üniversitede cok da iyi olmayan bir bölüm okudum, ünv hayatım bomboş gecti, kendimi geliştirmek adına bişey yapmadım, gelecege hazırlanmadım. Sınavları gecmek dısında derdim olmadı. Okulun bittiği sene (ki bi dönem erken bitirdim) bana sunulan fırsatları reddettim, okudugum sehirde kalıp dersaneye gitseydim belki şimdiye coktan memur olurdum. sonrasında ise eve alışmanın verdiği bir rehavet oldu, boş durmayayım yüksek lisans yapayım, alanımda kendimi geliştireyim dedim. o da tam bir hayal kırıklığı oldu, 2013 de başladım hala bitirebilmiş değilim, hocaların ilk yüksek lisans öğrencileri bizdik (memleketimdeki ünv. cok buyuk ve gelişmiş değil) ve deneme yanılma tahtasına döndük, bir hocamız derse devam eden herkesi bıraktı mesela bir dersten, benim de hatalarım oldu tabi , tez dönemine yeni geçebildim ve ne hiçbir istek yok içimde, tezi bitirsem rahatlayacagım, ama motivasyon eksik...Bu durumumun bir sebebi de sevememek, sevilememek...çok takıyorum bunu kafama, bir sürü talip cıktı ama istediğim gibi bir tane olmadı aralarında, çirkin değilim, genelde begenilen biriyim ama neden olmuyor bir türlü bir sonuca varamıyorum bilmiyorum...Ünv.den arkadaşlarım evlendi cocugu olan bile var. Bense hala kitap kalemle uğrasıyorum, okumaktan bıktım artık gücüm yok. Birşeyler oluyor beni heyecanlandıracak tam burdan olay alır basını yurur, güzel bir sonuç alırım diyorum bi bakıyorum tekrar başa dönmüşüm. Anca serefsiz, düzenbaz, samimiyetsiz insanlar denk gelir... Yasadığım yer de küçük olunca bu buhranlarımla böylece kala kalıyorum ne kafamı dağıtabiliyorum ne baska bişey. Evde sürekli yatma halindeyim, ne film izlemek ne tv izlemek hicbirşey içimden gelmiyor. Tüm bunlar maneviyatımı da olumsuz etkiliyor, namazlarımı doğru düzgün kılamıyorum son bir aydır, şeytan içime cok fazla vesvese veriyor, bazen isyana girecek düşünceler bile geciyor aklımdan ama engel olamıyorum, bu halde yasamak bana zarardan baska bişey vermiyor. Yasım 25 ve ruh halim bu , nasıl zevk alabilrim, nasıl olumlu bakabilirim ki hayata..Ne önerirsiniz bana, cok uzun oldu biliyorum, cok tesekkür ederim şimdiden okuyan, yazan herkese...Ve lütfen bana bir dua yollayın buna cok ihtiyacım var...