Bütün işaretler boşan diyor ama…

Bence yol yakınken kendinize bir iyilik yapın sizin yaşınızda ben ilk evliliğimi yapmamıştım bile. Kalan ömrünüzü alkolik,uyuşturucu alıp sizi öldürmeyeceğini bilmediğiniz uyuşturucu alabilmek için borç içinde yüzecek ,yüzdürecek bir hayvanla geçirmeyin.
Ailesine iade edin. Onların bile çekmeyeceğini siz çekmeyin.

Aileniz yok mu birisi de demiyor mu yürü kızım gidiyoruz. Erkek ailesinin lafıyla boşanmaktan dönülür mü? Zaten onların yetiştirdiği çocuk yüzünden bu haldesin. Suç onların. Bir gün ile durman hatayken hala yuvam yıkılmasın bilmem ne. Hangi yuva?? Evlilikte alkoliklik uyuşturucu kumar varsa zaten adam onlarla evlidir seninle değil.

Merhaba arkadaşlar ben bunu size sorduğum gün bıraktım ailemin evine gittim geçen haftada boşanma davamız vardı boşandım bitti. Destekleriniz için çok teşekkürler iyi ki bırakmışım diyorum şuan o kadar mutluyum ki kuş gibi hafif hissediyorum anlaşmalı olduğu için bir ayda boşandık herşey geride kalıcak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…