• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

gününüz aydın hayatınız gülüceklerle dolsun arkadaşlarım.bu arada sehernazım da hoş gelmiş.sefalar getirmiş....a.s.a.s.a.s.

selam kızlar ..nasılsınız ..sehernaz,eminemle sizi çoook öptüm ..annenizin iyiye gitmesine yürekten sevindim canlarım benim ...hepinizin yarın bugünden daha güzel olsun inş ...

selam kızlar ..nasılsınız ..sehernaz,eminemle sizi çoook öptüm ..annenizin iyiye gitmesine yürekten sevindim canlarım benim ...hepinizin yarın bugünden daha güzel olsun inş ...

selam kuusuum cokkk saol canımmmm bende seni öpüyorumm inş amin günlerimiz güzel saglıklı huzurlu olsun güzel dileklerin için teşkkaydirigubbakcemile3

günaydın türkiyema.s.

mrbalar arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız herkesler iyidir inşallah biz gene ev kuşu olduk havalr gene şaşırdı çünkü herkese iyi akşamlar görüşmek üzere çok öpüyorumkaydirigubbakcemile3

günaydın türkiyema.s.

nasınsınız hanımlar keyfler iyidir inşallah herkeze sağlıklı huzurlu neşeli bir gün diliyorum

mrbalar arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız herkesler iyidir inşallah biz gene ev kuşu olduk havalr gene şaşırdı çünkü herkese iyi akşamlar görüşmek üzere çok öpüyorumkaydirigubbakcemile3

herkeze iyi geceler arkadaslar yarin görüsürüz insallah

selam bacılar ben iyiiym inş sizlerde iyisinizdir bendende herhese iyi gecelerkaydirigubbakcemile3

günaydın millet ..herkese hayırlı sabahlar ,sağlıklı ,huzurlu bol kazançlı günler diliyorum ...öpüldünüz ...

günaydın millet ..herkese hayırlı sabahlar ,sağlıklı ,huzurlu bol kazançlı günler diliyorum ...öpüldünüz ...

günaydın canım bugün istanbulda çokk güzel hava var heryer kıpır kıpır vala insan kendini dışarı atası geliyo bende herkese saglıklı huzurlu günler diyorumkaydirigubbakcemile3

selam kızlar iyi akşamlar.bizde kayın validemle ugraşıyoruz bu aralar pek gelemiyom ....herkesi çok öpüyorum...

Back
X