Bütün iller Toplandık,Toplandık....

ay ne bilim ayol, toplanırken bi haber neyim verilir dimi ama :roflol:
sessiz sessiz olmuyo ama neyse işte yakalarım ben bööle hihoyyyt

günaydın herkese a.s.
hep kendi bulunduğum ilin ve memleketimin topiğine bakıyordum. burayı yeni gördüm
meğerse tüm iller toplanmışızda benim haberim yokmuş kaydirigubbakcemile2
nasılsınız bakalım?

:eek:ewttt bütün kızlar toplandık saol canım iiyiz hayırlı günlerrrrrkaydirigubbakcemile3

mrb ben yeni katıldım sayılır ben de dbakırlıyım hepinizin bayramı kutlu olsun allah herkesi sevdiğine kavuştursun

:nazar:güzel memleketimin tüm illerindeki arkadaşlar bayramınız mubarek olsun. zonguldakta doğdum istanbulda büyüdüm. 2000-2006 arası aydın ilinin denizine havasına vede arkadaşlıklarına doyamadığımız didimde yaşadık. 3 senedirde tekrar ilk göz ağrımız olan istanbuldayız. bu arada izmir denizli antalya siirt van yol üzeri geçerken az da olsa gördüğüm muğla yatağan ortaca fethiye marmaris manisa kuşadası daha birçok yer hepsine burdan selam olsun. tekrar hepinize hayırlı bayramlar dilerken sağlık huzur ve sevgi dolu günler olsun inşallah iyi geceler güzel yurdumun güzel insanları

geldim bacım yeni gördüm bügün bakamadım çok yoruldum ancak vakit buldum burda arkadaşların yazdıklarını okumak dinlendiriyo insanı herkeze teşekürler selamlar

canım memleketımın guzel bayanları....
BAYRAMINIZI EN İÇTEN DILEKLERIMLE KUTLUYORUM saglık huzur ve mutlulukla
DENİZLİ den kucak dolusu selam ve saygılar a.s.a.s.a.s.

bayram003tv2.gif

Şenizbende hepınizin kurban bayramını kutlar hepinizi cok cokkk öperimŞeniz:teytey::teytey:

bende bütün türkiyenin kurban bayramını kutlar sağlık sıhhat içinde geçmesini dilerim

yurdumun bütün kadınların kurban bayramını kutlar.daha nice bayramlarda kk da buluşmak üzere hepinize sevgilerimi yolluyorum..a.s.a.s.:enbuyukkk:

herkesin bayramı mübarek olsun daha nice bayramlarda buluşmak dilegiyle

X