Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar pazarınız güzel geçiyodur inş..öptüm sizi...
ben iyiim kardelen sen nasilsinsırnaşık şey
benimhic güzel gecmiyor. her zamanki gibi evdeyim. hava soguk, kapkara.cok skici:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ya aman keşke burdada kapalı olsa hiç olmasa hava kötü biyere gidilmiyo felan deriz burda hava açık ama yine evdeyiz...inan o daha çok sıkıyo insanı ....
yok canimöyle deme. kapali hava insanin psikolojisini bozuyor gercekten. hava acik olsa insanin gözü gönlü acilir yine. düsünsene sürekli kapkara, sisli bir hava.cok skici cok:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
haklısın aslında beniim görümcemde almanyada oda hiç sevmez kapalı havaları ..canım benim ya oda buranın havası bile insanı delirtmeye yetiyo felan der hep...
iyi aksamalr kizlar. yok yine kimse
selamlar nasılsınız ben geldim...
slm kardelen ben iiii sen nasılsın
iyiyim canım yeni girdim nete bakıyorum ne var ne yok diye sen neler yapıyosun bakalım
herkese günaydın bende afyonkarahisarlıyım erzurumda oturuyoruz bende katılayım aranıza dedim .
herkese günaydın bende afyonkarahisarlıyım erzurumda oturuyoruz bende katılayım aranıza dedim .