• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

benimhic güzel gecmiyor. her zamanki gibi evdeyim. hava soguk, kapkara.cok skici:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ya aman keşke burdada kapalı olsa hiç olmasa hava kötü biyere gidilmiyo felan deriz burda hava açık ama yine evdeyiz...inan o daha çok sıkıyo insanı ....

ya aman keşke burdada kapalı olsa hiç olmasa hava kötü biyere gidilmiyo felan deriz burda hava açık ama yine evdeyiz...inan o daha çok sıkıyo insanı ....

yok canimöyle deme. kapali hava insanin psikolojisini bozuyor gercekten. hava acik olsa insanin gözü gönlü acilir yine. düsünsene sürekli kapkara, sisli bir hava.cok skici cok:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yok canimöyle deme. kapali hava insanin psikolojisini bozuyor gercekten. hava acik olsa insanin gözü gönlü acilir yine. düsünsene sürekli kapkara, sisli bir hava.cok skici cok:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

haklısın aslında beniim görümcemde almanyada oda hiç sevmez kapalı havaları ..canım benim ya oda buranın havası bile insanı delirtmeye yetiyo felan der hep...

ewtyaa başına oturunca kalkılmıyo saat nasıl geciyo anlamıyon bide rekorum var ayyynasıl sevindim rekoru kırınca çoçuklar gibi tepindim

herkese günaydın bende afyonkarahisarlıyım erzurumda oturuyoruz bende katılayım aranıza dedim .

Back
X