Bütün iller Toplandık,Toplandık....

anamm halaaa kimseler gelmemişş sempatiksalakcinni hep bu facenin yüzünden anca tarla ekip biçiyoz başka bişi yok şimdide arı vız vız kış gelsede toprağı nadasa bıraksakta gene esiksi gibi sohbetlerimiz başlasa özledim yaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geldüm geldümkaydirigubbakcemile3
evet ya .bu face bizi ayırdı ..ben pek takılamıyorum gerçi.fazla giremiyom hiç bir yere.işlerim yogun ...yaz olunca ev temizligi falan annemin işlerinede yardım ediyorum derken pek pc yi açamıyorum .gecede eşim kızıyo.kıskanıyo pc yi hahahahah kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nasılsınız kızlar ...

hayırlı geceler aslıcık..sen ve ben varız sadece topikte kaydirigubbakcemile3
digerleri heç gelmiyo artık ...çok sıcakta uyku tutmuyo .gözlerimi pcde yoruyom öle gidiyom uyumaya :::))) gündüzleride duş yapıyom yoksa hiç dayanamıcammafoldumben

ne yapayım canım bende durumlar aynı .arada faceye bakıyom ..sıcaklardan pek bişey yapılmıyo (((
sen nasılsın canım .çakılda gelmez oldu :2:buralara haberin varmı nasıl

msn pek açmıyorum canım ....arada mail falan varmı diye açıyom yoksa zamanım pek olmuyo ....selam söle canım çakıl bacıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…