Bütün iller Toplandık,Toplandık....

günaydınn sekerlerrrr
a.s.a.s.a.s.
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
Evet Arkadasim!gulmek Varken Surat Asmak Niye,
guldurmek Varken Aglatmak Niye,
guzel Sozler Soylemek Varken,kalpleri Kirmak Niye?
hayat Cok Kisa Arkadasim Ve Bu Dunyadaki Hic Bir Sey Kirilan Kalplere Degmez
GÜNAYDIN

iyi geceler
nasılsınız bakem ben iyi sayılırım
halen istanbuldayım bi fırsat bulup yazayım dedim
evime geldiğimde görüşürüz allaha emanet olun öpüyorumkaydirigubbakcemile3

selam şekerler. nasılsınız.

iyi geceler
nasılsınız bakem ben iyi sayılırım
halen istanbuldayım bi fırsat bulup yazayım dedim
evime geldiğimde görüşürüz allaha emanet olun öpüyorumkaydirigubbakcemile3

emine ablam, seher bacım nasıl baya toparlanabildinizmi...ne zaman gelecek topige ..çok selam söle.sende kib ablam..

selam şekerler. nasılsınız.

emine ablam, seher bacım nasıl baya toparlanabildinizmi...ne zaman gelecek topige ..çok selam söle.sende kib ablam..

denefim geldimm saolasın bacım toparlanabilmek çok zor unutmak mümkün degil
ama ölüm gercek sevdiklerimize yakıştıramıyoruz anca dua ediyoruz nurlar içinde yatsın mekanı cennet olsun anne acısı bi başka

sen nassın bacım selamlarını hep aldım saolasın çokkk öpüyorumkaydirigubbakcemile3

denefim geldimm saolasın bacım toparlanabilmek çok zor unutmak mümkün degil
ama ölüm gercek sevdiklerimize yakıştıramıyoruz anca dua ediyoruz nurlar içinde yatsın mekanı cennet olsun anne acısı bi başka

sen nassın bacım selamlarını hep aldım saolasın çokkk öpüyorumkaydirigubbakcemile3

canımmmm .hoş geldinn..çok merak ettim senide...çok haklısın insan malesef yakıştıramıyo ölümü.ama ölüm gerçek biz işte inanamıyoruz..babamı kaybettigim zaman bende aynı duygular içindeydim.ALLAH sabrınıda veriyo .UMARIM en kısa zamanda toparlanırsın canım.bizde seni çok özledik.kib canım...

OHH GEZ GEZ kaydirigubbakcemile3

kız gezmeye gitmedim kız annemin 52sini okuttuk inşallah gezmeyede giderim öptüm tatlımkaydirigubbakcemile3
canımmmm .hoş geldinn..çok merak ettim senide...çok haklısın insan malesef yakıştıramıyo ölümü.ama ölüm gerçek biz işte inanamıyoruz..babamı kaybettigim zaman bende aynı duygular içindeydim.ALLAH sabrınıda veriyo .UMARIM en kısa zamanda toparlanırsın canım.bizde seni çok özledik.kib canım...

denefim yalan dünya be gerisi boş allaha emanet ol öpüyorumkaydirigubbakcemile3
hayırlı cumalar
kırşehirden sevgilera.s.

esmerim bizdende size sevgilerkaydirigubbakcemile3

HAYIRLI GECELER.dünya yalanda bide şu insanlar anlasa...birilerinin yaptıgı haksızlıklara kızdım .3 gündür uyuyamıyom sinirden...Çok üzgünüm çoook
hepinizi öptüm canlar...

hayırlı akşamlar arkadaşlar.

ya sorma aslıcıgım ...insanların iki yüzlülügü deli ediyo beni.
hiç sevmedigim şey, birinin yüzüne gülüp arkasından çekiştirmek .ama malesef yapılıyo..
bende böle bi olay yaşadım da...
ya bu arada bizim çakıl nerelerde haberiniz varmı.bitoşuum da terk etti bizi of offff:sinifsinif:

Back