öyle oluyo denefim tadı kalmıyo ama insan merakda ediyo seyrediyozopuyorumnanaktanilk zamanlar çok begenerek izliyodum sonra o ablaları ölünce diziden sogudum...diziden bi oyuncu çıkınca tadı kalmıyo benim açıdan..
hoş geldin canımopuyorumnanaktankizlar araniza benide alin ben afyon dogumlu konya-ilgin,aydin,aydin-karpuzlu,giresun-espiyede büyüdüm sonra evlendim yurtdisina gelin geldim
canlar bende geldim kare tamamlandı eh baktım göremedim SİVAS ELLERİNDEN kimseler yok yada ben göremedim yaşlılık işte hadi ben temsilen bulunayım dedim nasılsınız bakalım ben artık okadar dolaştımki il il yazmayım TÜRKİYELİYİM....ama toprağım işte illaki baba ocağı başka .güzel paylaşımlar dileğiyle anılarda buluşmak dileğiyle kocaman SEVGİLER....
herkeze gunaydınlarrrr
cakil meryemim sağolun oturmam çok güzel geçti
opuyorumnanaktan
eminecim sevindim canim nasilsin arkadasimopuyorumnanaktan
kıslarr slm tunaydınalrrrrrrrr nasılsınız bacılarrrrrrrr[/QUOTEselam bacım nasılsın...
iyi akşamlarrrrrrrrrrrr
kırşehirden selamlarrrrrrturkbayragi
sagol canım .düzcedende sana kucak dolusu sevgiler...
kizlar araniza benide alin ben afyon dogumlu konya-ilgin,aydin,aydin-karpuzlu,giresun-espiyede büyüdüm sonra evlendim yurtdisina gelin geldim
hg bacım sefalar getirdin.her zaman sizi burda görmek isteriz...
canlar bende geldim kare tamamlandı eh baktım göremedim SİVAS ELLERİNDEN kimseler yok yada ben göremedim yaşlılık işte hadi ben temsilen bulunayım dedim nasılsınız bakalım ben artık okadar dolaştımki il il yazmayım TÜRKİYELİYİM....ama toprağım işte illaki baba ocağı başka .güzel paylaşımlar dileğiyle anılarda buluşmak dileğiyle kocaman SEVGİLER....
hg canım.tabi baba ocagı çok farklı.ben pek gurbette yaşamadıgım için bilemiyorum..kendi memeleketime evlendim.bide baba ocagına 10 dakıkada gidebiliyom...eşim diyoki benim hatun masrafsız...yürüyerek git gel...kaydirigubbakcemile3
yenı arkadaslarımız gelmıs hoşgelmısler herzaman beklerız topıgımızeopuyorumnanaktan
bu arada topıgı nasıl sahıplendım hemen göruyormusun denef ablam:jeyyar::roflol::roflol:
canım benim sende bu topigin sahiplerindensin.ben açtım konuyu ama hepimizin burası...
tünaydınlar emieablam sevindim senin için yalnız kalmamış olursun iyi oturmalar herkese güzel günler[/QUOTE
nasılsın bacım...opuyorumnanaktan
iyiyim canım iyi olmaya çalışıyoz bacım sende iyisindiropuyorumnanaktan
sıkıcı bi hava var kapalı yağmurlu insanın içi sıkılıyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?