• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

hayırlı günler burdada hava çok güzel birazdan dışarı çıkacam ama çıkmadan güzel bi hafta olsun dilerim herkes için

nasılsınız bakem
havayı güzel gören gezmeyemi gitti
tam gezme havası ama yoruldum bugün
görüşmek üzere zemuszemus

kizlar araniza benide alin ben afyon dogumlu konya-ilgin,aydin,aydin-karpuzlu,giresun-espiyede büyüdüm sonra evlendim yurtdisina gelin geldim

canlar bende geldim kare tamamlandı eh baktım göremedim SıVAS ELLERıNDEN kimseler yok yada ben göremedim yaşlılık işte hadi ben temsilen bulunayım dedim nasılsınız bakalım ben artık okadar dolaştımki il il yazmayım TÜRKıYELıYıM....ama toprağım işte illaki baba ocağı başka .güzel paylaşımlar dileğiyle anılarda buluşmak dileğiyle kocaman SEVGıLER....

ilk zamanlar çok begenerek izliyodum sonra o ablaları ölünce diziden sogudum...diziden bi oyuncu çıkınca tadı kalmıyo benim açıdan..
aynen denefim valla bende seyrediyorum ama diziden oyuncu cikinca yada degisince tadi kalmiyor pek:umursamaz:opuyorumnanaktan
kizlar araniza benide alin ben afyon dogumlu konya-ilgin,aydin,aydin-karpuzlu,giresun-espiyede büyüdüm sonra evlendim yurtdisina gelin geldim
ay canim bende almanyadayim gurbetcim gelmis nasilsin canim hosgeldin buyur sefalar getirdin her zaman bekleriz bitanemopuyorumnanaktana.s.a.s.
canlar bende geldim kare tamamlandı eh baktım göremedim SİVAS ELLERİNDEN kimseler yok yada ben göremedim yaşlılık işte hadi ben temsilen bulunayım dedim nasılsınız bakalım ben artık okadar dolaştımki il il yazmayım TÜRKİYELİYİM....ama toprağım işte illaki baba ocağı başka .güzel paylaşımlar dileğiyle anılarda buluşmak dileğiyle kocaman SEVGİLER....

hos geldin bacim sefalar getirdin buyur can topigimize her zaman bekleriz hos sohbetlerde bulunmak dilegiyle canima.s.a.s.opuyorumnanaktan

Back